همزمان با ایام ارتحال امام خمینی(ره)؛

اولین یادواره شهدای گیلانی مقیم قم برگزار شد

اولین یادواره شهدای گیلانی مقیم همزمان با ایام ارتحال حضرت امام(ره) با حضور فرمانده سپاه قدس گیلان در مجتمع امام خمینی(ره) گلزار شهدای قم برگزار شد.
کد خبر: ۸۵۹۴۵
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۰ - 04June 2016

اولین یادواره شهدای گیلانی مقیم قم برگزار شد

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، در اولین یادواره شهدای گیلانی مقیم استان قم که با همکاری نهادهایی چون بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم و سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) برگزار شد، سردار عبدالله پور فرمانده سپاه قدس استان گیلان ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری کنگره 8 هزار شهید گیلان گفت: شهدا با خون خود انقلابی برپا کردند و خون شهیدان مدافع حرم پای این انقلاب ریخته شد تا پابرجا بماند.

وی افزود: اولین کسی که برای ایجاد انقلاب اسلامی تلاش کرد، میرزاکوچک خان بود و این استان 8 هزار شهید از جمله تنها استاندار شهید و وزیر، شهید نامجو را تقدیم انقلاب نمود.

فرمانده سپاه قدس استان کیلان ادامه داد: امروز شهدا مظهر قدرت ایران اسلامی هستند نه توپ و موشک، و اصلاح امور را در دست دارند.

وی افزود: در برگزاری کنگره 8 هزار شهید گیلان ما کراماتی را از شهیدان دیده ایم به عنوان نمونه می خواستیم حاج قاسم سلیمانی را دعوت کنیم ولی به دلیل مشغله بالا مقدور نبود لذا ما از چند خانوده شهید درخواست کردیم تا نامه ای به وی نوشته و دعوت کردند لذا موفق به حضور و سخنرانی این سردار بزرگ شدیم.

عبدالله پور در پایان گفت: اگر ما به شهدا ایمان داشته باشیم تمام مشکلات ریز و درشت ما به دست آن ها حل می شود.

در این مراسم، حجت الاسلام علی زاده گزارشی در خصوص برپایی یادواره ارائه کرد و گفت: ما همه برای بزرگداشت آرمان های امام و شهیدان جمع شده ایم و تلاش می کنیم و باید سعی کنیم در جهاد های اکبر و اصغر پیروز شویم و مراقب دشمنان داخلی و خارجی باشیم.

وی افزود: یادواره شهدای گیلانی مقیم قم در ادامه کنگره 8 هزار شهید استان گیلان برگزار می شود.

در این مراسم همچنین علی مالکی نژاد از راویان و رزمندگان لشکر 17 امام علی بن ابی طالب(ع) در دوران دفاع مقدس با بیان اینکه وظیفه همه ما انتقال فرهنگ جهاد و شهادت به نسل امروز است، گفت: در آن دوران هر فردی به هر چه دعا می کرد رسید، یکی مثل شهید احمد کریمی می خواست تکه تکه شود و به خواست خدا به آرزوی خود رسید، رزمنده ای مثل سید حسین هدایی می خواست در شهادت گمنام بماند و شد، شهید محمود علی مددی رزمنده دیگری بود که از خدا می خواست آخرین روز جنگ را ببیند و به شهادت برسد همینگونه نیز شد و همه این شهدا در این گلزار مدفون هستند.

مالکی نژاد افزود: اهداف جوانان امروز با نسل گذشته فرق می کند و لی در آرمان ها یکی هستند.

خاطره گویی مادر شهیدان شریف زارع، مداحی حاج جواد برزگر، اجرای قطعه ای در مورد شهدا توسط آراسته خواننده نسل جوان، پرده خوانی، پخش کلیپ و وداع با پیکر شهید مدافع حرم، از بخش های دیگر این مراسم بود.

امیر آبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، حافظی جانشین فرمانده سپاه قم، سردار هاشمی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم، حسینی مدیرکل حفظ آثار و نشر دفاع مقدس استان قم و جمعی دیگر از مسئولان سپاه و بسیج و گیلانی های مقیم قم و مردم شهید پرور استان قم از جمله شرکت کنندگان در این مراسم بودند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار