سردار اشراق: دشمن نتوانست در مسیر تأمین امنیت کشور خللی ایجاد کند

معاون هماهنگ‌کننده فراجا گفت: مردم و نیروهای حافظ امنیت با جانفشانی و ایثار خود اجازه ندادند احساس ناامنی در کشور شکل بگیرد و دشمن نیز نتوانست زمینه‌ای برای ظهور و بروز ناامنی فراهم کند.
کد خبر: ۸۵۹۹۲۰
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۱ - 04September 2026

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، سردار سرتیپ «حمیدرضا اشراق» معاون هماهنگ‌کننده فراجا در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های پنج‌ماهه فرماندهی انتظامی استان اصفهان، با اشاره به تلاش‌های مجموعه انتظامی و سایر دستگاه‌های مسئول در برقراری امنیت اظهار داشت: آنچه امروز در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده، تنها گوشه کوچکی از فعالیت‌ها، تلاش‌ها و مجاهدت‌هایی است که در حوزه‌های مختلف برای حفظ امنیت و آرامش جامعه انجام می‌شود.

 

سردار اشراق

وی با اشاره به جانفشانی‌های مردم و نیرو‌های حافظ امنیت افزود: مردم و مدافعان امنیت با ایثار و تلاش خود اجازه ندادند هیچ‌گونه احساس ناامنی در کشور ایجاد شود و دشمن نیز نتوانست میدان و فرصتی برای بروز و ظهور اهداف و اقدامات خود پیدا کند.

معاون هماهنگ‌کننده فراجا با اشاره به دشمنی‌ها و اقدامات خصمانه علیه مجموعه انتظامی در سطح کشور تصریح کرد: دشمنان و به‌ویژه رژیم صهیونیستی با کینه و دشمنی، مجموعه انتظامی و نیرو‌های حافظ امنیت کشور را مورد هجمه و حمله قرار داده‌اند، اما این فشار‌ها و دشمنی‌ها هیچ‌گاه نتوانسته مانعی برای انجام وظیفه و مأموریت نیرو‌های انتظامی در خدمت به مردم و تأمین امنیت کشور باشد.

سردار اشراق با تأکید بر اهمیت موضوع آموزش در حوزه‌های مختلف امنیتی گفت: یکی از موضوعاتی که همواره در برنامه‌ریزی‌ها مورد توجه قرار دارد، ارتقای سطح آموزش و توانمندسازی نیروهاست و امیدواریم با اجرای برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، گام‌های مؤثرتری در این زمینه برداشته شود.

وی همچنین از حمایت‌های مسئولان استانی و اعضای شورای تأمین قدردانی کرد و افزود: بخش مهمی از نتایج و دستاورد‌های امروز، حاصل تعامل، همکاری و حمایت مجموعه مدیریت استان و اعضای شورای تأمین از نیرو‌های انتظامی است.

معاون هماهنگ‌کننده فراجا خاطرنشان کرد: امیدواریم این حمایت‌ها و همکاری‌ها همچنان تداوم داشته باشد تا با تقویت فضای همدلی و تعامل میان دستگاه‌ها، سازمان‌ها، نهاد‌ها و نیرو‌های مسلح، شاهد ارتقای هرچه بیشتر امنیت و آرامش در جامعه باشیم.

سردار اشراق در پایان تأکید کرد: شیرینی این همدلی، همکاری و تعامل زمانی برای مردم ملموس خواهد بود که آثار آن را در زندگی روزمره خود و در برقراری امنیت و آرامش پایدار جامعه احساس کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار