بازدید اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نمایشگاه بقایای پهپاد‌ها و موشک‌های ساقط‌شده

رئیس و اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس، از نمایشگاه بقایای پهپاد‌ها و موشک‌های ساقط‌شده توسط شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور، بازدید کردند.
کد خبر: ۸۶۰۸۹۵
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۰ - 08September 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، «ابراهیم عزیزی» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، به همراه جمعی از اعضای این کمیسیون، با حضور امیر «علیرضا الهامی» فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) کشور و نیروی پدافند هوایی ارتش، از نمایشگاه بقایای پهپاد‌ها و موشک‌های ساقط‌شده توسط این نیرو، بازدید کردند.

کمیسیون

در این نمایشگاه، بقایای پهپاد‌ها و موشک‌های متجاوزی که در جریان اقدامات دفاعی و عملیاتی، توسط شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور شناسایی و با اقدام نیروی پدافند هوایی ارتش منهدم و ساقط شده‌اند، نمایش داده شد.

در جریان این بازدید، امیر الهامی توضیحاتی درباره برخی اهداف متخاصم ساقط‌شده و چگونگی مقابله پدافند هوایی با تهدیدات ارائه کرد و رئیس و اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نزدیک در جریان بخشی از اقدامات و توانمندی‌های نیروی پدافند هوایی ارتش در صیانت از آسمان کشور قرار گرفتند.

این نمایشگاه، بخشی از دستاورد‌های عملیاتی نیروی پدافند هوایی ارتش در مقابله با تهدیدات و نقش این نیرو در تأمین امنیت و حفاظت از آسمان جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار