العبادی: جوانان ایرانی و عراقی در یک سنگر مشترک مقابل دشمنان ایستاده‌اند

نماینده فرهنگی کتائب سیدالشهدا در جمهوری اسلامی ایران گفت: جوانان عراقی و ایرانی در خط مقدم مقابله با دشمنان قرار دارند و در یک سنگر مشترک در برابر تهدید‌ها و توطئه‌های آنان ایستاده‌اند.
کد خبر: ۸۶۱۴۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۶ - 10September 2026

به گزارش دفاع‌پرس از قم، حسن العبادی نماینده فرهنگی کتائب سیدالشهداء عراق در جمهوری اسلامی ایران، در گفتگویی با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد اختلاف میان ملت‌های منطقه اظهار داشت: جوانان عراقی و ایرانی در خط مقدم مقابله با دشمنان قرار دارند و در یک سنگر مشترک در برابر تهدید‌ها و توطئه‌های آنان ایستاده‌اند.

کتائب سیدالشهدا

وی گفت: عراقی‌ها و ایرانی‌ها در برابر دشمن، سربازان یک جبهه هستند و دشمن به خوبی می‌داند که وحدت این دو ملت و انسجام نیرو‌های مقاومت، یکی از موانع اصلی تحقق اهداف او در منطقه است.

العبادی افزود: دشمن به دنبال فتنه‌افکنی و ایجاد شکاف در صفوف مقاومت است، اما مقاومت اجازه نخواهد داد این آتش به نتیجه برسد و با هوشیاری، توطئه‌های دشمن را خنثی خواهد کرد.

نماینده فرهنگی کتائب سیدالشهدا با تأکید بر اینکه محور مقاومت همچنان منسجم و مستحکم است، تصریح کرد: دشمن بار‌ها برای تضعیف مقاومت تلاش کرده است، اما هر بار که آتش فتنه‌ای را روشن کرده، خود بیش از دیگران از پیامد‌های آن آسیب دیده است.

وی تأکید کرد: دشمنان نمی‌توانند با جنگ روانی، تفرقه‌افکنی و ایجاد شکاف، اراده ملت‌های ایران و عراق و انسجام محور مقاومت را در هم بشکنند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار