جانباختگان تجمع مردمی مشهد با دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی، شهید محسوب شدند

طبق فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی، چهار نفر از تجمع‌کنندگان بلوار وکیل‌آباد مشهد که بر اثر تصادف جان باختند، شهید محسوب می‌شوند و پرونده شهادت برای آنان در بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل می‌شود.
کد خبر: ۸۶۱۶۷۶
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۷ - 12September 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، آیت‌الله «سید احمد علم‌الهدی» امام جمعه مشهد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که روز گذشته در جوار بارگاه منور رضوی برگزار شد، اظهار داشت: چهار عزیزی که در تجمع بلوار وکیل‌آباد مشهد بر اثر تصادف جان باختند، به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی شهید قلمداد می‌شوند و پرونده شهید برای آنها تشکیل خواهد شد.

خراسان رضوی

وی افزود: این هم از عنایات و خواسته رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به تجمعات شبانه و عزیزانی است که در این تجمعات فداکاری می‌کنند.

صدیقه خدیوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در همین راستا گفت: باتوجه به اینکه این تجمعات در راستای دفاع از کشور ایران است، طی نامه‌ای به دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، از آیت‌الله علم الهدی درخواست کرده بودیم که از طریق دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی پیگیری کنند تا بتوانیم نام جانباختگان این حادثه را در زمره شهدا ثبت و ضبط کنیم.

وی افزود: خوشبختانه پیگیری‌های این نهاد مقدس و دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی نتیجه داد و برای آنان در بنیاد شهید و امور ایثارگران پرونده تشکیل شده است و همانند سایر شهدا از خدمات این نهاد بهره‌همند خواهند شد.

بر اساس این گزارش چهارشنبه ۱۱ شهریور سال جاری ساعت ۲۲:۵۰، نبش وکیل‌آباد ۶۲ محل تجمعات شبانه، حادثه تصادف رخ دادکه متأسفانه چهار نفر از تجمع‌کنندگان دفاع از وطن، به‌شکلی شهاد‌ت‌گونه جان خود را از دست دادند.

مادر و فرزند «محدثه خوش‌کام» «حسنا بهنام اربابی»، «زهرا امینی‌نیا» و «جواد تیماجی» تجمع‌کنندگانی بودند که در این حادثه تلخ به جمع شهدا پیوستند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار