ورود ده‌ها اسیر یمنی به صنعا پس از آزادی از زندان نیرو‌های وابسته به عربستان

منابع یمنی از ورود ده‌ها اسیر به صنعا پس از آزادی از زندان‌های نیرو‌های وابسته به عربستان و استقبال پر شور رسمی و مردمی از آنها خبر دادند.
کد خبر: ۸۶۱۷۸۸
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۷ - 12September 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از شبکه المیادین، ده‌ها اسیر آزاده یمنی پس از آزادی از زندان‌های نیرو‌های وابسته به عربستان در ساحل غربی، در میان استقبال پر شور رسمی و مردمی وارد صنعا شدند.

آزاده یمنی

«عبدالقادر المرتضی» رئیس کمیته امور اسرا در دولت «تغییر و سازندگی» یمن در صنعا از آزادی صد‌ها اسیر در نبرد آزادسازی ساحل غربی خبر داد.

وی گفت: عربستان باید آنچه در ساحل غربی رخ داد، درس عبرت گرفته و برای تکمیل تبادل اسرا اقدام کند.

المرتضی همچنین تصریح کرد: ۲۱۰ اسیر که از زندان‌های دشمن سعودی در ساحل غربی آزاد شده‌اند، وارد صنعا شدند.

وی افزود: این اسرا از جمله اسرایی بودند که طبق آخرین مذاکرات درباره تبادل آنها توافق شده بود، اما طرف مقابل لجاجت به خرج داده و اجرای تبادل اسرا را ناکام گذاشت.

المرتضی تصریح کرد که این اسرا بین پنج تا هشت سال در زندان‌های مزدوران سعودی سپری کرده و احکام اعدام و حبس برای تعدادی از آنها صادر شده بود.

المیادین همچنین از عزیمت مسئولان دولتی به سمت المخا و ذوباب برای سروسامان دادن به اوضاع آنجا خبر داد.

شبکه المسیره نیز از ورود این اسرا به صنعا در میان استقبال رسمی و مردمی یمن خبر داد و به نقل از «محمد مفتاح» سرپرست نخست‌وزیری یمن گزارش داد: اگر دشمن سعودی صلح شرافتمندانه را بپذیرد و از یمن عقب‌نشینی کند و مسئولیت و پیآمد‌های تجاوزات خود را بپذیرد، ما نیز برای آن آماده‌ایم.

وی افزود: ملت یمن برای به دست آوردن آزادی، حاکمیت، آزادسازی سرزمین و پیروزی به هر قیمتی شده، مصمم است.

همچنین «عبدالواحد ابو راس» معاون وزیر خارجه دولت یمن در صنعا گفت: هدف از عملیات اخیر نیرو‌های مسلح یمن، بازگرداندن امور به وضعیت عادی خود بود که این اهداف محقق شد.

وی گفت: رژیم سعودی برای ارعاب جامعه جهانی و گمراه‌سازی آن تلاش می‌کند و ما بر پایبندی صنعا به حفظ امنیت ناوبری بین‌المللی تأکید می‌کنیم.

انتهای پیام/ 122

برچسب ها: آزاده یمنی ، یمن ، آزادگان
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار