رزمایش مهر و مهربانی در گلزار شهدای رشت؛ توزیع ۲۰ هزار بسته لوازم‌التحریر

رزمایش بزرگ اهداء ۲۰ هزار بسته لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گیلان در گلزار شهدای رشت برگزار شد.
کد خبر: ۸۶۲۷۵۳
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۰ - 16September 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گیلان، فضای معنوی گلزار شهدای رشت صبح امروز میزبان آیین باشکوهی بود که در آن همبستگی اجتماعی و مهرورزی خیرین با یاد و خاطره شهدای گرانقدردفاع مقدس گره خورد. در این رویداد، رزمایش اهداء ۲۰ هزار بسته لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان و آینده‌سازان مستعد تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گیلان با هدف کاهش دغدغه‌های تحصیلی خانواده‌های نیازمند برگزار شد.
رشت
علاوه بر این، در ادامه نهضت خدمت‌رسانی کمیته امداد گیلان در سال جاری، سیصد و هفتاد و هشتمین سری جهیزیه به نوعروسان عزتمند تحت حمایت اهدا شد و کلید صد و بیستمین واحد مسکونی مددجویی نیز به خانواده واجد شرایط تحویل گردید تا گامی دیگر در مسیر تأمین نیاز‌های اساسی مددجویان عزتمند برداشته شود.
 
مجتبی جلالی‌پور مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گیلان در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، دفاع مقدس، شهدای عرصه سلامت و امنیت با اشاره‌ای عاطفی به شهدای دانش‌آموز مدرسه میناب اظهار کرد: یاد می‌کنیم از شهدای خردسال و کودک ایران‌زمین از جمله شهدای مدرسه شجره طیبه؛ شهدایی که یاد و نامشان بغضی عمیق را در گلوی هر انسان آزاده‌ای می‌نشاند.
رشت
جلالی‌پور با اشاره به گستردگی خدمات کمیته امداد تصریح کرد: فعالیت‌های مجموعه امداد، سطحی وسیع از حمایت‌های معیشتی و سلامت خانواده‌ها تا مباحث دانش‌آموزی و دانشجویی و همچنین تأمین سرپناه و اشتغال برای مددجویان را در بر می‌گیرد. آنچه مایه دلگرمی است، همدلی مردم و نگاه پربرکت آنان است به‌گونه‌ای که جشن عاطفه‌های امسال به‌مراتب پرشورتر و متفاوت‌تر از سال‌های گذشته برگزار شد.
 
به گفته وی طی سال‌های اخیر در حوزه فرهنگی، خدمات موثرتری در زمینه تأمین اقلام تحصیلی و آموزش و مشاوره به ولی‌نعمتان ارائه شده است. حمایت خیرین باعث شده تا دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش این نهاد در رتبه‌های برتر آموزشی و علمی موفق به کسب افتخارات شوند لذا بر خود واجب می‌دانم از یکایک خیرین، حامیان و موسسینی که بسیاری از آنان حتی تمایلی به برده شدن نامشان ندارند صمیمانه تشکر کنم.
 
در ادامه معصومی از خیرین و نیکوکاران برجسته استان گیلان در حوزه کمک به تأمین لوازم‌التحریر مددجویان کمیته امداد نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: حضور ما در گلزار شهدا برای انجام وظیفه‌ای شرعی و انسانی است. من به خیر بودن خود نمی‌بالم بلکه افتخارم این است که خداوند توفیق داده تا واسطه‌ای باشم برای رساندن رزق از دست‌ِ توانمند به دست نیازمند؛ و این کمک‌هایی که امروز من به دانش‌آموزان نیازمند می‌رسانم در واقع دسترنج کارگران و کارمندان مجموعه تولیدی من است که به دانش‌آموزان عزیز تقدیم می‌شود.
رشت
این تولیدکننده نیکوکار با تأکید بر استمرار این حرکت خیرخواهانه افزود: نزدیک به ۱۵ سال است که در این مسیر گام برمی‌دارم و سالانه توفیق دارم ۱۲۰ هزار بسته لوازم‌التحریر را در سراسر کشور توزیع کنم. 
 
وی پیشاپیش آغاز سال تحصیلی را به دانش‌آموزان تبریک گفت و افزود: امیدوارم با پشت سر گذاشتن تمامی بحران‌ها، سال تحصیلی آرام و پرباری را پیش رو داشته باشند.
 
معصومی با اشاره به جنایات دشمنان اسلام و انقلاب، تصریح کرد: داغی که آمریکا و اسرائیل با شهادت دانش‌آموزان به دل مردم ما گذاشتند، داغی است که تا دنیا دنیاست در قلب ما باقی خواهد ماند و هرگز سرد نخواهد شد.
 
وی در پایان ضمن دعوت از تمامی کسانی که خداوند مال و مکنت را روزی‌شان کرده است برای ورود به عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی از جمله تأمین مواد غذایی و لوازم معشتی و فرهنگی، خاطرنشان کرد: از معلمین و اساتید خیر و نیکوکار نیز تقاضا دارم با صرف وقت و ارائه آموزش‌های علمی به محرومان، دانش این عزیزان را ارتقا دهند تا شاهد رشد و تعالی بیش از پیش آینده‌سازان کشور باشیم.
 
گزارش از زهرا رستگار
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار