ذبیح‌الله مجاهد: خواهان روابط خوب با پاکستان هستیم

سخنگوی طالبان ضمن استقبال از میانجی‌گری عربستان در مناقشه میان کابل و اسلام‌آباد، از آمادگی افغانستان برای ایجاد رابطه‌ای خوب با پاکستان خبر داد.
کد خبر: ۸۶۳۵۶۱
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۷ - 20September 2026

به گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع‌پرس، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در مصاحبه با رسانه‌های عربی اظهار داشت: افغانستان می‌خواهد گفت‌و‌گو و همکاری با پاکستان را ادامه دهد و از تلاش‌های همه کشور‌ها از جمله عربستان برای حل اختلاف‌ها استقبال می‌کند.

ذبیح‌الله مجاهد

وی همچنین خاطرنشان کرد: از عربستان انتظار و توقع می‌رود به عنوان یک دوست وظیفه خود را انجام داده و در حل این مناقشه نقش مثبتی را ایفا کند.

پاکستان مدعی است که همسایه شمالی در زمینه مقابله با گروه‌هایی که دست به اقدام تروریستی در خاک پاکستان می‌زنند و سپس به سمت افغانستان می‌گریزند، کوتاهی می‌کند. این در حالی است که افغانستان تمامی این ادعا‌ها را رد کرده است.

انتهای پیام/ 999

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار