الحوثی: رهایی از استکبار آمریکا، نتیجه انقلاب یمن است

رهبر انصارالله یمن در سخنانی به مناسبت دوازدهمین سالروز انقلاب ۲۱ سپتامبر یمن گفت: خداوند را به خاطر پیروزی و حمایت از مردم عزیزمان در انقلاب مبارک ۲۱ سپتامبرشان سپاسگزاریم.
کد خبر: ۸۶۴۰۷۰
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۳ - 21September 2026

به گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از المسیره، عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر انصارالله یمن در سخنانی به مناسبت دوازدهمین سالروز انقلاب ۲۱ سپتامبر یمن، اظهار داشت: خداوند را به خاطر پیروزی و حمایت از مردم عزیزمان در انقلاب مبارک ۲۱ سپتامبر شکر و ستایش می‌کنیم.

عبدالملک بدرالدین الحوثی

الحوثی افزود: نعمت آزادی، استقلال و متوقف شدن از مسیر غلط تحت قیمومیت بیگانه، نعمت بزرگی بود و روزی از روز‌های خداست. به مردم عزیزمان، به‌ویژه انقلابیون، به خاطر تلاش‌های بی‌دریغشان، به شهیدان، خانواده‌های شهدا و مجروحان تبریک می‌گویم. به نهاد‌های رسمی و همه کسانی که این مناسبت فرخنده را تبریک گفتند، تبریک می‌گوییم.

رهبر انصارالله یمن ادامه داد: اگر این انقلاب صورت نمی‌گرفت، ملت ما آزادی و استقلال خود را از دست می‌داد و به طور کامل تسلیم دشمنان می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب ۲۱ سپتامبر، مردم ما به شدت به آن نیاز داشتند، زیرا آنچه قبل از آن اتفاق افتاد، مصادره آزادی و استقلال مردم ما و تسلیم آنها به قیمومیت خارجی بود.

الحوثی اضافه کرد: مسئله عجیب این است که برخی گروه‌ها پیش از انقلاب در یمن، تسلیم قیمومت خارجی شدند و آن را پذیرفتند و با آن‌ها  به گونه‌ای تعامل می‌کردند که گویا مؤسسات خیریه هستند.

رهبر انصارالله یمن عنوان کرد: دولت صنعا تنها یک دولت صوری بود که فقط مجری دستورات آن‌ها بود. وابستگی خارجی، کشور را به سوی فروپاشی، تجزیه، تفرقه و بحرانی کردن اوضاع سوق می‌داد.

وی اظهار داشت: قیمومیت خارجی، مصادره آزادی و استقلال است و خسران زیادی به بار می‌آورد. اگر انقلاب ۲۱ سپتامبر رخ نمی‌داد، مردم ما آزادی و استقلال خود را از دست می‌دادند و کاملاً تحت سلطه دشمنان قرار می‌گرفتند. قیمومیت خارجی اعلام شده، قیمومیتی تجاوزکارانه بود و رژیم های جنایتکار بدون توجه به منافع سایر ملت‌ها، برای رسیدن به جاه‌طلبی‌های خود تلاش می‌کردند. نکته عجیب این است که برخی تسلیم قیمومیت خارجی شدند و آن را پذیرفتند و با آنها مانند جمعیت های خیریه رفتار کردند

الحوثی بیان کرد: تصمیم‌گیرندگان در یمن اجنبی ها بودند و قدرت در یمن صوری بود و تنها به عنوان مجری اوامر آنها عمل می کردند. برنامه رسمی در همه زمینه‌ها مطابق با خواسته‌های آمریکایی‌ها، انگلیسی‌ها و متحدانشان در آن زمان بود.

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: تحت قیمومیت خارجی بودن، کشور را در تمام زمینه‌ها به سمت فروپاشی، تجزیه، تفرقه و بحران سوق می‌داد. در سطح نظامی، دشمنان با وجود سرسپردگی ارتش و تحت فرمان آنها بودن در راستای فروپاشی ارتش یمن حرکت می کردند. دشمنان در راستای از میان برداشتن هر آنچه که علیه تجاوز خارجی بود، گام بر می داشتند. نیروی هوایی، پدافند هوایی و نیروی دریایی، با وجود قابلیت‌های محدودشان، هدف قرار گرفتند.

وی افزود: وضعیت امنیتی، تحت قیمومیت، به فروپاشی کامل رسیده است و ترورها در صنعا تمام نشدنی بود. ترورهای قبل از انقلاب ۲۱ سپتامبر، پرسنل امنیتی و نظامی و دانشگاهیان را هدف قرار می‌داد و اوضاع تا جایی پیش رفت که گروه‌های تکفیری به بیمارستان‌ها حمله کردند.

الحوثی گفت: فروپاشی اقتصادی قبل از انقلاب ادامه یافت زیرا یک فروپاشی برنامه ریزی شده بود. قیمومیت خارجی و بیگانگان قبل از انقلاب ۲۱ سپتامبر در تمام امور کشور دخالت می‌کرد و سفرای خارجی در همه امور دخالت می کردند.

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: دشمنان دوره قیمومیت را فرصتی طلایی می‌دانستند و سفیر آمریکا در آن زمان حاکم بالفعل صنعا بود. قبل از انقلاب، قدرت تصمیم‌گیری در دست سفیر آمریکا بود و آنها حتی در پایتخت، صنعا، نیز پایگاه‌هایی ایجاد کردند.

وی افزود:  آزادی و استقلال از هر چیز دیگری گرانبهاتر و بزرگترین ارزش برای بشریت است. انقلاب مردمی، کرامت مردم را بازگرداند و غرور ایمانی آنها را حفظ کرد. این انقلابی نیست که توسط هیچ طرف خارجی در این جهان تحریک شده باشد.

الحوثی تاکید کرد: تصمیم انقلاب مردمی، اصیل بود. این جنبش بر اساس تصمیم و توانایی‌های خود بود و به قیام بزرگی دست یافت که ۱۰ کشور را به وحشت انداخت. انقلاب مردمی با رویکرد آزادی‌خواهانه‌اش متمایز بود و این دلیل موضع خصمانه دشمنان نسبت به مردم ما هنگام بسیج آنها به این شکل است. انقلاب

رهبر انصارالله یمن بیان کرد: دشمنان در حالی علیه ملت حرکت کردند و موضع خصمانه گرفتند که ملت ما بر حقوق خود مطابق حقوق هر ملتی دیگر در دنیا اصرار دارد. مردم ما، در انقلابشان، با ویژگی‌های والا متمایز می‌شوند؛ آنها مردمی متجاوز نیستند و به ثروت دیگران طمع ندارند. موضع مردم ما درباره مسائل سیاست خارجی و محیط عربی و اسلامی خود، بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک، ضمن احترام به استقلال آن، صریح و استوار بود.

وی تصریح کرد: مردم ما در مورد مسائل کشور و خطراتی که امت اسلامی ما را تهدید می‌کند، موضع اصولی دارند.دشمنان علیه مردم ما توطئه کرده‌اند و پس از رهایی از قیمومیت، به دنبال سلطه مجدد بر آنها برآمدند. تا زمانی که هدف آمریکا سیطره مردم ما و تبدیل کشور ما به پایگاه‌های نظامی آنها باشد، مشکل با آنها و با ایادی شان ادامه خواهد داشت.

الحوثی تاکید کرد: انقلاب مردمی با اصل صلح و مشارکت به وجود آمد، اما دشمنان موضع خصمانه‌ای اتخاذ کردند و برخی را برای فرمانبردار کردن دوباره آن اجیر کردند. سعودی‌ها با تحریک، نظارت و مشارکت آمریکا و انگلیس و صهیونیست‌ها، بدون هیچ توجیهی تجاوز همه‌جانبه‌ای را علیه مردم ما آغاز کرده‌اند. رژیم سعودی با مشارکت آمریکایی‌ها، از روز اول تجاوز خود، فجیع‌ترین جنایات را در یمن مرتکب شده است.

رهبر انصارالله یمن تصریح کرد: رژیم سعودی تمام جنبه‌های زندگی در کشور ما را هدف قرار داده است و جنایات وحشیانه آن، جنایات جنگی علیه بشریت است. تمام تعاریف جنایات جنگی در مورد جنایاتی که رژیم سعودی در یمن مرتکب شده است، صدق می‌کند.

وی بیان کرد: موضع عربی و اسلامی در قبال تجاوز سعودی به یمن، به جز محور جهاد و مقاومت و برخی از آزادگان جهان، حقارت بار بوده است. آمریکایی‌ها پوشش سیاسی برای جنایات انجام شده در یمن فراهم کردند و قراردادهای بزرگی را به سعودی‌ها برای کشتن مردم ما ارائه دادند. رژیم سعودی در طول سال‌های تشدید درگیری‌ها در یمن، چهره صهیونیستی خود را نمایان کرد. رژیم سعودی چهره توحش خود را آشکار کرد و هزاران کودک، زن و غیرنظامی را در خانه‌ها، مساجد و مدارس و بازارهای یمن به قتل رسانده است. رژیم سعودی بیش از ۲۰۰۰ مسجد را هدف قرار داده و مراسم جشن و عزاداری را هدف قرار داده است. ما تمام اسناد و فیلم‌های مربوط به این جنایات را داریم.

الحوثی ادامه داد: جنایتکاران سعودی تمام این جنایات را در مقابل دیدگان جهانیان مرتکب شدند و اکثر دولت‌ها و رژیم‌ها هیچ محکومیت یا تقبیحی از کشتار هزاران کودک و زن در یمن صادر نکرده‌اند. رژیم ها نظاره گر جنایاتی هستند که رژیم سعودی در یمن مرتکب می شود و این به سبب فقدان اصول در رویکردها و عامدانه بودن سیاست هاست.

رهبر انصارالله یمن افزود: اگر مردم عزیز ما در مواجهه با این همه جنایت منتظر سازمان ملل، شورای امنیت یا نهادهای دیگر می‌ماندند، هیچ کاری برایشان انجام نمی‌شد.

وی با اشاره درد و رنجی که مردم یمن به علت محاصره متحمل می شوند، افزود: مردم ما از روی احساس مسئولیت انسانی، دینی و ملی برای مقابله با تجاوز بسیج شدند تا از سرزمین، شرف، موجودیت و استقلال خود دفاع کنند. روند دفاع و مقاومت در برابر متجاوز  در سطح داخلی و ثبات در میدان به لطف خداوند تصاعدی است.

الحوثی گفت: مسیر توانمندی نظامی از هر نوع در یمن از صفر آغاز شد. مردم ما خود را وقف دفاع از سرزمین، شرف، عزت و استقلال خود کرده‌اند و فداکاری‌هایی کرده‌اند و این امر نتایج مهمی در ناکام گذاشتن دشمنان در زمانی که امیدوار به پیروزی در نبرد بودند، داشته است.

در حال تکمیل....

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار