قالیباف: هرجا به فرهنگ دفاع مقدس تکیه کردیم، پیروز شدیم/ در برابر جنگ ترکیبی دشمن ایستاده‌ایم

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش شهدا و فرهنگ دفاع مقدس در شکل‌گیری و تقویت روحیه مقاومت در کشور گفت: استقلال، آزادی، عزت و زندگی مادی و معنوی امروزمان را مدیون شهدا هستیم.
کد خبر: ۸۶۴۲۳۰
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۵ - 22September 2026

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در هفتمین آیین سراسری تجلیل و تکریم پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت که صبح امروز (سه‌شنبه) در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با تاکید بر اینکه استقلال، آزادی، عزت و زندگی مادی و معنوی خود را مدیون شهدا هستیم، طی سخنانی اظهار داشت: برای ما بسیار سخت و دردناک است که اولین هفته دفاع مقدس را بدون رهبر شهید انقلاب اسلامی پشت سر می‌گذاریم؛ رهبری که از همان آغاز دفاع مقدس به‌عنوان یک رزمنده و یک چریک در میدان حضور یافتند و امروز در میان ما نیستند.

مجلس

قالیباف با بیان اینکه امام شهید پرچمدار ایستادگی در برابر دشمنان بود، گفت: اگر همت، پشتکار، درایت و دوراندیشی رهبر شهید انقلاب نبود، ما امروز نمی‌توانستیم با قدرت عمل کنیم.

وی تصریح کرد: ما امروز هرچه داریم از سبک زندگی، باور و فرهنگ «گنج جنگ» است؛ فرهنگی که انقلاب اسلامی را روزبه‌روز باورپذیرتر کرد، فرهنگ بسیج را تقویت کرد و شهادت، عزت، رشادت و آزادی را به ما داد.

رئیس مجلس افزود: فرهنگ گنج جنگ، فرهنگ استقلال و آزادگی است و فرهنگ دفاع مقدس یک دکترین ملی برای ملت بزرگ ایران در مواجهه با تهدید دشمنان به شمار می‌آید.

قالیباف گفت: ما با فرهنگ گنج جنگ توانستیم اشتباهات محاسباتی دشمن را تصحیح کنیم و در اقتصاد، تاب‌آوری و خوداتکایی را تقویت کنیم.

رئیس مجلس با اشاره به محدودیت‌های نظامی دوران دفاع مقدس اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس حتی سیم‌خاردار هم نداشتیم و برد آتش مؤثر ما حدود ۱۵ کیلومتر بود؛ اما امروز بدون محدودیت می‌توانیم موشک‌های بالستیک نقطه‌زن را چند هزار کیلومتر آن‌طرف‌تر شلیک کنیم. خودباوری، خوداتکایی تسلیحاتی و انسجام ملی، محصول دفاع مقدس است.

وی افزود: امروز ملت مبعوث‌شده ما همچون دوران دفاع مقدس محکم در میدان حضور دارد و دشمنان و دوستان را حیرت‌زده کرده است.

قالیباف گفت: دیپلماسی دفاع مقدس به ما آموخت که قدرت ملی و دستاورد نظامی را به یک دستاورد سیاسی تبدیل کنیم.

رئیس مجلس با اشاره به تهدیدات رئیس‌جمهور شیطان‌صفت آمریکا اظهار داشت: ترامپ با یک تمدن تاریخی و یک مقاومت ملی و دینی مواجه است؛ او باید بداند که نمی‌تواند قدرت خود را به ملت ایران و نیروهای مسلح تحمیل کند. امامین انقلاب و حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای عزیز فرهنگ غنی دفاع را نهادینه کردند و ما استوار در برابر جنگ ترکیبی، نظامی، اقتصادی و رسانه‌ای دشمن ایستاده‌ایم و محکم در میدان حضور داریم؛ نه کشور را تعطیل می‌کنیم و نه هرگز تسلیم می‌شویم. کشور قدرت بازدارندگی پایدار دارد و می‌توانیم در برابر آنان بایستیم.

رئیس مجلس افزود: دشمن بداند مذاکره نیز یک میدان مبارزه است؛ دیپلماسی تسلیم نیست، بلکه تبدیل قدرت میدان به دستاورد سیاسی است.

قالیباف گفت: ما با همه وجود نشان دادیم که دفاع مقدس یک خاطره در تقویم‌ها نیست؛ بلکه یک کارخانه دائمی تولید عزت و قدرت است. ما آنچه را که می‌دانیم در میدان دیپلماسی نظامی و فرهنگی به کار می‌گیریم و دشمن مستأصل که گرفتار «چه کنم، چه کنم» است را شکست خواهیم داد.

رئیس مجلس اظهار داشت: دفاع امروز ملت ایران، تسری فرهنگ دفاع مقدس است که در میادین نظامی، اقتصادی و فرهنگی قابل مشاهده است و ما را خودکفا و مستقل کرده است.

وی با بیان اهمیت توجه به فرهنگ جهادی بسیجی و فرهنگ «ما می‌توانیم» افزود: هرجا ملت به فرهنگ دفاع مقدس تکیه کرده، پیروز شده است و اگر به این فرهنگ توجه کنیم، به‌عنوان یک سبک زندگی پیروز خواهیم شد.

قالیباف با بیان نهادینه‌سازی فرهنگ دفاع مقدس توسط رهبر شهید انقلاب اسلامی گفت: منطق دفاع مقدس، مدرسه تولید قدرت و عزت ملی برای کشور است و یک فرهنگ راهبردی برای آحاد جامعه به حساب می‌آید.

رئیس مجلس اظهار داشت: ما امروز آقای شهید را خطاب قرار می‌دهیم و می‌گوییم امروز دست شما بازتر است تا از کشور حمایت و دعا کنید تا پیروز شویم؛ ما نیز می‌گوییم با همه توان ایستاده‌ایم و جان خود را برای عزت و استقلال کشور فدا خواهیم کرد. این وعده قطعی خداوند است که ما قطعاً پیروز خواهیم شد و نصرت نزدیک است.

انتهای پیام/281

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار