اسلام جاودانه است
شهید «محمد ارکبان» در فرازی از وصیتنامه خود نوشته است: هر چه باشد در آخر حق پیروز است و مطمئنم اسلام جاودانه خواهد ماند.
به گزارش دفاعپرس از لرستان، شهید «محمد ارکبان» دوم بهمن ۱۳۴۴، در شهرستان الیگودرز به دنیا آمد. پدرش صیدمراد، کشاورز بود و مادرش گل طلا نام داشت. معلم و دانشجوی دوره کاردانی در دانشسرا بود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست وچهارم مرداد ۱۳۶۴، در چنگوله توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت گلوله و ترکش به شهادت رسید. پیکر او در زادگاهش به خاک سپرده شد.

وصیت نانه شهید ارکبان:
ان تنصرالله ینصرکم ثبت اقدامکم
وصیتنامهام را با نام خدایی که ما را بوجود آورد و باز ما را بسوی خود میبرد شروع میکنم.
با سلام به یگانه ناجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) و نایب برحقش و سلام بر شهیدان و رزمندگان اسلام. خدایا تو شاهد هستی که جز عاشقان راه حق هستم و میخواهم دین و قرآن را از دست کفار نجات دهم و بجز این راه هیچ هدفی ندارم.ای امام زمان میدانم که لیاقت سربازی و شهادت در راه تو را نداشتم، اما به حق پدران و مادران شهدا شفاعت مرا از درگاه خداوند طلب فرما تا با شهدای راهت محشور گردم.ای امام کبیرای پیر جماران امیدوارم به ندای شما لبیک گفته باشم و در کربلای ایران همچون دیگر همرزمان در راه خونین حسین (ع) گام نهاده باشم. میدانم که دشمنان داخلی از یک سو و دشمنان خارجی از سوی دیگر با به راه انداختن جنگ تحمیلی میخواهند انقلاب مان را به نابودی بکشانند، اما هر چه باشد در آخر حق پیروز است و مطمئنم اسلام جاودانه خواهد ماند.
مادر مهربانم میدانم زحمت زیادی برای من کشیدهای و من هیچ کاری برای تو نکردهام و رضایت تو را به بجا نیاوردم. تو را به حق آبروی حسین و فاطمه قسم میدهم که مرا حلال کنی.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما
