بقائی: آمریکا ایران را به دزدی دریایی متهم می‌کند؛ کاری که خود به آن افتخار می‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اتهام وزیر امور خارجه آمریکا علیه ایران مبنی بر حمله به کشتی‌ها گفت آمریکا ایران را به کاری متهم می‌کند که خود به آن افتخار می‌کند: دزدی دریایی.
کد خبر: ۸۷۲۴۳۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۵ - ۰۰:۲۰ - 26October 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «اسماعیل بقائی»، سخنگوی وزارت امور خارجه، در واکنش به اتهام وزیر امور خارجه آمریکا علیه ایران مبنی بر حمله به کشتی‌ها همانند دزدان کارائیب، در شبکه ایکس نوشت: وزیر خارجه آمریکا با متهم کردن ایران به حمله به کشتی‌ها مدعی شده است: «از زمان جنگ جهانی دوم و دوران دزدان دریایی کارائیب، چنین چیزی ندیده بودیم.»

سخنگوی وزارت امور خارجه

وی افزود: این در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا در روز اول می ۲۰۲۶ با افتخار از تصرف کشتی‌های تجاری و غارت محموله‌های نفتی آنها صحبت کرد و گفت: «ما مثل دزدان دریایی هستیم. در واقع، ما نوعی دزد دریایی هستیم.»

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: شاید رئیس‌جمهور چندان خوشحال نشود وقتی بفهمد وزیر خارجه‌اش این‌قدر زود، آن تفاخر به «دزد دریایی بودن» را فراموش کرده است.

انتهای پیام/ ۱۰۰

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار