تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، منابع خبری امروز دوشنبه از تداوم حملات توپخانهای ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان خبر دادند.

بر اساس گزارشهای منتشر شده، توپخانه رژیم اشغالگر صهیونیستی حومه شهرکهای کفرتبنیت و میفدون را هدف حملات خود قرار دادند. همچنین وادی سلوقی در حاشیه شهرکهای تولین و قبریخا و نیز منطقه مجدل سلم و وادی الحجیر زیر آتش توپخانه قرار گرفت.
علاوه بر این، ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی بامداد امروز عملیات انفجاری سنگینی در شهر الخیام انجام داد.
این حملات در ادامه نقض مکرر آتشبس لبنان از سوی رژیم اشغالگر صهیونیستی صورت میگیرد. بر اساس آمار وزارت بهداشت لبنان، از دوم مارس ۲۰۲۶ (زمان آغاز دور جدید تجاوز) تا ۱۰ اکتبر، دستکم ۴ هزار و ۳۸۶ نفر شهید و ۱۲ هزار و ۴۲۴ نفر زخمی شدهاند.
آمار تجمعی از ۸ اکتبر ۲۰۲۳ نیز تا همان تاریخ به ۸ هزار و ۹۵۳ شهید و ۳۰ هزار و ۶۶۰ زخمی رسیده است. بر اساس گزارشهای منتشر شده، از آغاز دور جدید تجاوز در دوم مارس، حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار لبنانی آواره شدهاند.
انتهای پیام/ ۱۳۴
