اقدام بزدلانه تروریستهای اجارهای/ تیراندازی به مقر انتظامی خاش
تروریستهای اجارهای در خاش به یکی از مقرهای انتظامی تیراندازی کردند.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از زاهدان، تروریستهای اجارهای دشمن در اقدامی بزدلانه به یکی از مقرهای انتظامی در خاش تیراندازی کرده و بدون تلفات و دستاورد خاصی سپس پا به فرار گذاشتند.

گروهک با شکستهای پیدرپی در چند وقت اخیر و کشته و دستگیر شدن بیش از ۵۰ نفر از نیروهایش به اجاره تروریستهای خارجی روی آورده است.
تروریستهای جیشالظلم و اجارهای دشمن آمریکایی ـ صهیونی باز هم نتوانستند اقدامی برای خوشنودی اربابان خود انجام دهد و بدون دستاورد خاصی پا به فرار گذاشتند.
یک مقام امنیتی گفت که نیروهای انتظامی و امنیتی با هماهنگی و همافزایی اطلاعاتی و عملیاتی، شناسایی و دستگیری عوامل مخل امنیت عمومی را با جدیت دنبال میکنند و برخورد قاطع و قانونی با عوامل ناامنی و گروهکهای معاند تا تأمین امنیت پایدار مردم ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما
