بقائی: اعتراف ترامپ رسوایی مضاعف برای تطهیرکنندگان است

بقائی تاکید کرد: اعتراف صریح ترامپ به نقض تفاهم اسلام‌آباد، رسوایی مضاعفی برای تطهیرکنندگان آمریکا است.
کد خبر: ۸۷۲۹۳۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۰۶:۱۷ - 28October 2026

به گزارش گروه بین الملل دفاع‌پرس، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعتراف رئیس‌جمهور تروریست و جنایتکار آمریکا به نقض یادداشت تفاهم خاتمه جنگ، در شبکه ایکس نوشت:

اسماعیل بقایی

اعتراف ترامپ مبنی بر اینکه هرگز به توافق اسلام‌آباد باور نداشته و آن را اتلاف وقت می‌دانسته است، یک بار دیگر اثبات کرد که آمریکا تا چه اندازه به تعهداتش بی‌اعتنا است.

برای ایران البته این موضوع تازگی ندارد. واشنگتن سابقه‌ای طولانی در پیمان‌شکنی دارد و تعهدات بین‌المللی خود را مثل کالای یک بار مصرفی می‌داند که هرگاه رعایت آنها برایش نامطلوب یا دشوار شود، به‌سادگی کنار می‌گذارد.

با وجود این، هیچ توجیهی وجود ندارد که کشور‌های اروپایی و دیگر توجیه‌گران اقدامات واشنگتن همچنان به تطهیر رفتار‌های خلاف قانون آمریکا و مصون‌سازی این کشور از پاسخ‌گویی ادامه دهند.

نقض تعهدات را نمی‌توان توجیه کرد؛ حقوق بین‌الملل را نمی‌توان گزینشی اجرا کرد؛ با فضاسازی و وارونه‌نمایی سیاسی نمی‌توان واشنگتن را از پاسخ‌گویی در قبال خلاف‌کاری‌هایش تبرئه کرد.

انتهای پیام/ 100

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار