اوکراین موشک-پهپاد «بارس» را برای آلمان تولید می‌کند

ارتش آلمان قصد دارد با هدف تقویت تقویت توان حمله به اهداف واقع در عمق خاک دشمن، اقدام به خرید موشک_پهپاد اوکراینی «بارس» کند.
کد خبر: ۸۷۲۹۵۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۰ - 29October 2026

به گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع‌پرس، آلمان قصد دارد موشک‌ـ‌پهپاد دوربرد «بارس» ساخت اوکراین را برای تقویت توان حمله به اهداف واقع در عمق خاک دشمن خریداری کند. به گفته ژنرال «کریستیان فرودینگ» فرمانده نیروی زمینی ارتش آلمان، این سامانه می‌تواند اهدافی را در فاصله حدود ۱۵۰۰ کیلومتری هدف قرار داده و با افزایش تعداد حملات، سامانه‌های پدافند هوایی دشمن را تحت فشار قرار دهد.

موشک پهپاد

برلین در نظر دارد از سال ۲۰۲۷ حدود ۱۲ میلیارد یورو برای دستیابی به توانمندی‌های حمله دوربرد سرمایه‌گذاری کند. این برنامه شامل خرید موشک‌های کروز «تاماهاوک» برای هدف قرار دادن اهداف راهبردی و همچنین تسلیحات ارزان‌قیمت با قابلیت شلیک در تعداد زیاد است. آلمان و انگلیس نیز بر اساس توافق «ترینیتی هاوس» در حال همکاری برای توسعه خانواده‌ای از موشک‌های کروز پنهان‌کار و فراصوت با برد بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر هستند؛ سامانه‌هایی که انتظار نمی‌رود پیش از دهه ۲۰۳۰ عملیاتی شوند.

در کوتاه‌مدت، ارتش آلمان علاوه بر موشک آمریکایی «آنتِم»، قصد دارد نخستین محموله بارس را سفارش دهد تا ارزیابی‌های فنی و عملیاتی آن در اوایل سال ۲۰۲۷ انجام شود. گزینه اوکراینی دیگری به نام «فلامینگو» نیز پیش‌تر در میان گزینه‌های مورد بررسی قرار داشت، اما ظاهراً از فهرست انتخاب خارج شده است.

بارس سامانه‌ای میان پهپاد و موشک توصیف می‌شود. طبق اطلاعات منتشرشده، این وسیله با موتور توربوجت به سرعت حدود ۷۰۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد، بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر برد دارد و می‌تواند محموله‌ای با وزن ۶۰ تا ۱۰۵ کیلوگرم حمل کند. این سامانه هدایت از راه دور دارد و هنگام نزدیک شدن به هدف، امکان استفاده از هوش مصنوعی برای اپراتور فراهم است. هویت طراحان این سامانه محرمانه اعلام شده است.

انتهای پیام/ 999

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار