آغاز طرح «فانوس دیجیتال» در خوزستان برای صیانت از دانش‌آموزان

رئیس پلیس فتای استان خوزستان از آغاز طرح «فانوس دیجیتال» به منظور صیانت از دانش‌آموزان در استفاده از فضای مجازی خبر داد و گفت: این طرح با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از جرائم اینترنتی در استان کلید خورد.
کد خبر: ۸۷۳۹۲۱
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۱ - 01November 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، سرهنگ «حجت‌الله بهمنی»، رئیس پلیس فتای استان خوزستان امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران از آغاز طرح «فانوس دیجیتال» به منظور صیانت از دانش‌آموزان در استفاده از فضای مجازی خبر داد و اظهار داشت: این طرح با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از جرائم اینترنتی در استان کلید خورد.

فانوس دیجیتال

وی با تشریح جزئیات این طرح، گفت: با توجه به تهدیدات و آسیب‌های روزافزون فضای سایبری در سطح جامعه، طرح «فانوس دیجیتال» به منظور صیانت از دانش‌آموزان در استفاده از فضای مجازی با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از جرائم رایانه‌ای، در مدرسه شهید مجدزاده شهرستان اهواز آغاز شد.

رئیس پلیس فتای خوزستان با اشاره به اهداف این طرح، افزود: این طرح با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از جرائم رایانه‌ای، همراه نوجوانان و خانواده‌هاست تا دنیای دیجیتال را به محیطی امن‌تر و سالم‌تر تبدیل کند.

بهمنی با هشدار نسبت به فعالیت مجرمان سایبری، تصریح کرد: مجرمان سایبری با شیوه و شگرد‌های جدید و جذاب و در عین حال خطرناک در کمین کودکان و نوجوانان هستند و آموزش و آگاه‌سازی در حوزه سایبر و نظارت هوشمندانه، بهترین سپر برای محافظت و ایمنی فرزندان در برابر شیادان مجازی است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار