کشف انبار احتکاری ارزاق عمومی ۲۰۰ میلیاردی در بابل

جانشین انتظامی مازندران از شناسایی و کشف انبار غیرمجاز محل احتکار ارزاق عمومی به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال در شهرستان بابل خبر داد.
کد خبر: ۸۷۴۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۸ - 01November 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سردار «صمد کلاگر» جانشین انتظامی مازندران امروز (یکشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای اجرای طرح‌های مقابله با جرائم اقتصادی و مبارزه با پدیده شوم احتکار کالا‌های اساسی، مأموران انتظامی شهرستان بابل با انجام اقدامات اطلاعاتی از وجود یک انبار غیرمجاز محل نگهداری و احتکار ارزاق عمومی مطلع شدند.

کشف انبار احتکاری ارزاق عمومی ۲۰۰ میلیاردی در بابل

وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی و با همکاری کارشناسان دستگاه‌های نظارتی و متولی، از محل موردنظر بازدید و در بازرسی از این انبار، مقادیر قابل توجهی ارزاق عمومی را که به‌صورت غیرمجاز احتکار شده بود، کشف کردند.

جانشین انتظامی مازندران با اشاره به اینکه ارزش کالا‌های مکشوفه برابر اعلام کارشناسان بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است تأکید کرد: در این رابطه یک متهم شناسایی و پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

سردار کلاگر در پایان با تأکید بر برخورد قاطع پلیس با محتکران و مخلان نظام اقتصادی خاطرنشان کرد: احتکار کالا‌های اساسی و اخلال در چرخه توزیع اقلام مورد نیاز مردم، از جمله مصادیق تضییع حقوق شهروندان است و پلیس با همکاری دستگاه‌های مسئول با این‌گونه اقدامات برخورد قانونی خواهد کرد.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه احتکار، نگهداری غیرمجاز و عرضه خارج از شبکه کالا‌های اساسی، مراتب را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار