مشارکت حداکثری در انتخابات، ضامن امنیت ملی و مشروعیت نظام است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اینکه حق تعیین سرنوشت از حقوق اولیه و تکوینی مردم است، گفت: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، مقبولیت، مشروعیت و کارآمدی نظام را در سطح داخلی و بین‌المللی ارتقا می‌دهد.
کد خبر: ۸۷۴۳۸۵
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۰ - 02November 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، «فتاح محمدی» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در نشست «با هم برای ایران» که با حضور نمایندگان جامعه مدنی برگزار شد، با اشاره به دو موضوع مهم مشارکت حداکثری و نقش اقشار مختلف مردم به‌ویژه بانوان اظهار داشت: امروز بانوان در خط مقدم دفاع از کشور و انقلاب حضور دارند و میدان‌دار این روز‌های حساس هستند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد

وی با استناد به آموزه‌های قرآنی و اصل ششم قانون اساسی مبنی بر اداره امور کشور به اتکای آرای عمومی، افزود: حق تعیین سرنوشت متعلق به مردم و از حقوق اولیه و تکوینی است که قابل بازنگری و لغو نیست؛ بنابراین مشارکت مردم در انتخابات و نقش تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی آنان در مسائل کشور، امری محتوم و قطعی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تعریف امام خمینی (ره) از مشارکت سیاسی گفت: از دیدگاه بنیان‌گذار کبیر انقلاب، مشارکت سیاسی عبارت است از فعالیت آگاهانه، اختیاری، عقلانی و آزادانه عموم مردم با هر مذهب، قومیت و زبانی به منظور تأثیرگذاری و نفوذ در تصمیمات قدرت سیاسی که منجر به تأمین مصلحت مدنی و منافع عمومی شود.

محمدی خاطرنشان کرد: مشارکت حداکثری مهم‌ترین اولویت و راهبرد نظام است و در ادامه، انتخاب اصلح قرار دارد که با رأی آزادانه، آگاهانه، عقلانی و با نگاه ملی و در راستای تأمین منافع ملی محقق می‌شود.

وی بر ضرورت اعتمادسازی، تأمین رضایت عمومی و خدمات‌رسانی مطلوب و به‌موقع به مردم از سوی دولتمردان تأکید کرد و گفت: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل تضمین امنیت ملی است.

محمدی با تأکید بر اهمیت انتخابات شورا‌های شهر و روستا ابراز امیدواری کرد: شاهد مشارکت حداکثری مردم و انتخاب اصلح بر اساس شایستگی، لیاقت، دانایی و تخصص باشیم و شورا‌ها نیز با عملکرد مطلوب و کمک به شهرداران و دهیاران، اعتماد عمومی را برای انتخابات‌های آینده جلب کنند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در پایان از حضور نمایندگان جامعه مدنی قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که انتخاباتی سالم، امن و با مشارکت حداکثری در استان برگزار شود.

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار