رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام:

کشاورزی ستون فقرات اقتصاد مقاومتی است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: استان ایلام، با توجه به شرایط اقلیمی، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های فراوان، دارای توانمندی‌های بسیاری زیادی در بخش کشاورزی است.
کد خبر: ۸۸۰۴۵
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۴ - 19June 2016

کشاورزی ستون فقرات اقتصاد مقاومتی است

به گزارش دفاع پرس  از ایلام، محمد تراب میری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، در همایش بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی این استان، اظهار کرد: استان ایلام با وجود گستره کم، از اقلیمهای متنوعی در راستای توسعه بخش کشاورزی و تولید محصولات متنوع برخوردار است.

میری افزود: توسعه اراضی باغی و زراعی، حضور در بازارهای بینالمللی و داخلی، استفاده از مرز مهران با محوریت اقتصاد مقاومتی از راههای رونقبخشیدن بخش کشاورزی استان ایلام است که با اجرای طرحهای مختلف ازجمله افزایش سطح زیر کشت محصولات استراتژیک و کم آب بر و باصرفه اقتصادی بالا و طرح سامانه گرمسیری در استان، شاهد رونق این بخش خواهیم بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام با اشاره به اینکه در سال جاری در بخش اقتصاد مقاومتی 14 طرح در دست اقدام است، یادآور شد: توسعه کشت گندم، دانه روغنی کلزا، کشت پاییزه چغندرقند با مصرف آب اندک، ایجاد باغهای کم آب بر و کشت سبزی و صیفی در فضای بسته گلخانهای یا فضای باز با سیستم آبیاری میکرو، پرورش ماهی در قفس و ایجاد زنجیره تولید دام و طیور ازجمله این طرحها به شمار میروند.

میری با بیان اینکه کشاورزی ستون فقرات و عامل اصلی تحقق اقتصاد مقاومتی است، افزود: کشاورزی محور توسعه است و با توجه به ظرفیتها و توانمندیهایی که در استان ایلام وجود دارد، زمینه برای اشتغال افراد جویای کار در استان و توسعه اقتصادی  فراهم خواهد شد.

وی جذب سرمایهگذار را مهمترین مشکل بخش کشاورزی استان ایلام عنوان کرد و گفت: سرمایهگذاران به دلایلی ازجمله عدم شناخت دقیق از ظرفیتهای این منطقه و انزوای جغرافیایی استان، رغبت چندانی برای ورود و سرمایهگذاری در بخش کشاورزی این استان را ندارند که باید در این خصوص وارد عمل شده و زمینه را برای حضور سرمایهگذاران با اطلاعرسانی از وضعیت استان فراهم کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، با اشاره به افزایش افراد تحصیلکرده حوزه کشاورزی در این استان، تصریح کرد: باید بستر مناسب برای حضور فارغالتحصیلان بخش کشاورزی در اجرای طرحهای مهم کشاورزی و باغداری و ارائه تسهیلات مناسب و زمین در راستای توسعه بخش کشاورزی و ایجاد اشتغال فراهم شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: زودبازده بودن طرحهای کشاورزی در کمترین زمان، فراهم شدن شرایط اشتغال، عدم نیاز به سرمایهگذاری درازمدت، بهرهوری زیاد، قابلیت پیوند با بخش صنعت به سبب ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی، از مزایای مهم طرحها و توجه به بخش کشاورزی است.

گفتنی است در این همایش با حضور مسئولان فرهنگی و اجرایی استان از فعالان قشر مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی این استان تجلیل شد.

نظر شما
پربیننده ها