به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس، معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور عصر یکشنبه در بازدید از تالاب هشیلان کرمانشاه و دیدار با محیط بانان این استان، افزود: محیط بانان با تمام توان خود از عرصه های محیط زیست و منابع طبیعی کشور پاسداری می کنند و باید از لحاظ حقوقی مورد حمایت قرار گیرند.
وی اضافه کرد: برای حمایت از محیط بانان و کمک به معیشت محیط بانان، لایحه سه هزار امتیاز سختی کار را که یک اتفاق نادر در بحث حقوق و مزایای کارکنان دولت بود، به تصویب رساندیم.
معاون رئیس جمهوری اظهار کرد: اکنون نیز لایحه هوای پاک را پیگیری می کنیم و در صورت تصویب این لایحه می تواند کمک زیادی به معیشت محیط بانان کرده و تا حدودی خستگی های شبانه روزی آنها را جبران کند.
وی با اشاره به دیگر مشکلات حوزه محیط بانی، گفت: دولت یازدهم از همان ابتدای شروع کار متاسفانه با مشکلاتی در زمینه کمبود اعتبارات همراه بود.
ابتکار گفت: با تمام این مشکلات در سال 1392 برای جبران معوقات و حق کشف محیط بانان 50 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شد.
معاون رئیس جمهوری اضافه کرد: در بحث محیط بانی و حقوق و مزایای آنها باید درجه و ارتقاء سطح محیط بانان نیز مورد توجه قرار گیرد.
** اعزام محیط بانان به دوره های آموزشی بین المللی
معاون رئیس جمهوری افزود: دانایی امروز و شرکت در دوره های آموزشی می تواند سطح توانایی محیط بانان را به دنبال داشته باشد.
ابتکار گفت: تاکنون یک دوره بین المللی با حضور 12 محیط بانان کشورمان در کشور اتریش برگزار شده و به زودی دوره دوم نیز به احتمال زیاد در همین کشور برگزار می شود.
وی اضافه کرد: شرکت در این دوره های و آشنایی محیط بانان با روش های جهانی و بین المللی محیط بانی می تواند نقش بسیار مهمی در کارایی آنها داشته باشد.
معاون رئیس جمهوری با اشاره با تجهیز مناطق حفاظت شده با استفاده از دوربین های مدار بسته، افزود: لازم است برای دیده بانی، پایش و محافظت از مناطق حفاظت شده از دوربین های مدار بسته استفاده شود.
استان کرمانشاه دارای 163 هزار هکتار سطوح حفاظت شده و چهار منطقه شکار و تیراندازی ممنوع و حفاظت شده می باشد.