حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری:

شهدا یاد مرگ کردند و برنده شدند

رئیس موسسه تفحص سیره شهدا گفت: ایمان به خدا و باور قیامت با اعتماد به خداوند در زندگی­ تقویت می­‌شود. تمام تلاش فرهنگی دشمن این است که یاد مرگ و قیامت را از ما بگیرد تا در سایه این دسیسه به اهداف خود دست پیدا کند. شهدا یاد مرگ کردند و برنده شدند.
کد خبر: ۹۳۳۴۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۰ - 28July 2016

شهدا یاد مرگ کردند و برنده شدند

به گزارش دفاع پرس از مشهد، در آستانه سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) یادواره شهدای مدافع حرم با حضور دانش­ آموختگان مرکز آموزش تخصصی ثامن ­الائمه(ع) ناجا در مشهد در مهدیه این مرکز آموزشی برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری رئیس موسسه تفحص سیره شهدا این مراسم ضمن تسلیت ایام شهادت امام جعفرصادق(ع) و گرامیداشت یاد شهدا به خصوص شهدای مدافع حرم اظهار داشت: در این عالم هیچکس نمیخواهد بازنده باشد. هیچکس نمی­خواهد خسارت ببیند و شکست بخوررد. همه میخواهند برنده شوند و برای دستیابی به این موفقیت تلاش می­کنند.

وی افزود: شکم­ پرستان، شهرت پرستان، ثروت اندوزان هر چه هم که به دنبال مطامع دنیوی باشند بعد از مرگ همه چیز برای آنها تمام شده است و بازنده به شمار می­روند، اما گروهی مانند شهدا علی­رغم رنجها و زجرهایی که در این دنیا در مسیر مبارزه تحمل کردند اما پیروز میدان هستند.

ماندگاری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آیات« قیلَ ادْخُلِ الْجَنَّةَ قالَ یا لَیْتَ قَوْمی یَعْلَمُونَ»و «بِمَا غَفَرَ لِی رَبِّی وَجَعَلَنِی مِنَ الْمُکْرَمِینَ» تصریح کرد: براساس آیات قرآن کریم و وعده الهی شهدا برنده هستند چون با بزرگان عالم همنشینند و در روز قیامت در کنار انبیاء و ائمه اطهار علیهم السلام قرار دارند. یکی از امتیازات شهدا این است که در روز قیامت می­توانند 700 هزار نفر را شفاعت کنند.

رئیس موسسه تفحص سیره شهدا در ادامه با قرائت آیات شریفه سوره عصر خاطر نشان کرد: کسانی که میخواهند اهل خسران نباشند باید دارای چهار ویژگی باشند، اول اینکه ایمان به خدا داشته باشند و باور کنند که قیامتی وجود دارد. این باور با اعتماد به خداوند در زندگی­ تقویت میشود. به فرموده امام صادق(ع) "هر کس روزی 20 مرتبه یاد مرگ باشد با شهدا محشور میشود." تمام تلاش فرهنگی دشمن این است که یاد مرگ و قیامت را از ما بگیرد تا در سایه این دسیسه به اهداف خود دست پیدا کند. شهدا یاد مرگ کردند و برنده شدند.

این کارشناس مذهبی در ادامه گفت: عامل دوم انجام واجبات، ترک محرمات و خدمت به مخلوقات است. عامل سوم امر به معروف و نهی از منکر و عامل چهارم داشتن صبر و شکیبایی در مسیر حق است.

در پایان نیز احمد واعظی با ذکر مصیبت اهلبیت و سید و سالار شهیدان حال و هوایی خاص به مجلس بخشیدند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار