به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس،محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین صبح امروز (11 مرداد) در نشست خبری با بیان اینکه دوازدهمین کنگره جامعه اسلامی مهندسین چهارم شهریورماه برگزار میشود، اظهار کرد: تغییرات مرامنامه و اساسنامه، بررسی عملکرد دو سال گذشته و خط و مشی دو سال آینده در این کنگره تصویب و اعضای شورای مرکزی نیز از میان نامزدها انتخاب میشوند.
وی با بیان اینکه 14 مرداد جلسه پیش کنگره با دعوت از دبیران استانهای جامعه اسلامی مهندسین تشکیل میشود، گفت: فعالیتهای درون تشکیلاتی احزاب آغاز شده و جریانات اصولگرا و اصلاحطلب در حال نقد و بررسی هستند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، افزود: باید تلاش کرد که در میدان نقد از جاده انصاف خارج نشد و از اخباری که به دست انسان میرسد، مبتنی بر واقعیت بهره برد.
باهنر با تأکید بر اینکه نباید فضا را از هماکنون انتخاباتی کرد، درباره احتمال کاندیداتوریاش در انتخابات سال 96، تصریح کرد: بنده این مسئله را تکذیب میکنم و به هیچ وجه قصد کاندیداتوری در انتخابات را ندارم.
وی اضافه کرد: دولت در انتخابات سال آینده رقیب خواهد داشت و اینکه جریان اصولگرایی از چه کسی حمایت خواهد کرد، باید بگویم که هنوز در حال مطالعه هستیم.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به این سؤال که چرا حمایت از روحانی را منوط به عملکرد وی در 6 ماه آینده دانستهاید، خاطر نشان کرد: مردم مطالباتی از دولت یازدهم دارند و برخی از کارهای دولت مانند رکود و اشتغال بر زمین مانده است که امیدواریم دولت چند جهش جدی در این زمینه داشته باشد.
باهنر با بیان اینکه بیشترین فشار بر اقتصاد خانوادهها، موضوع بیکاری است، گفت: کمتر خانوادهای است که فارغالتحصیل بیکار نداشته باشد، برخی از مسئولان حس نمیکنند که اگر یک سرپرست خانواده بیکار باشد چقدر احساس شرمندگی دارد.
وی در پاسخ به سؤالی درباره اظهارات امام جمعه قائمشهر که گفته بود اعضای بیت امام(ره) نباید با سران فتنه نشست و برخواست کنند، گفت: در هر جامعهای قوانینی حاکم است و همه کنشگران جامعه باید آن قوانین را رعایت کنند. برخی مسائل عرف است که عرف جامعه برخی رفتارها را نمیپسندد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، افزود: البته نقدهایی که میشود باید عالمانه باشد و با یک خبر واحد نمیتوان به تحلیل رسید.
باهنر درباره پرونده «حسین فریدون» برادر رئیسجمهور و اظهاراتی که در چند روز اخیر درباره اتهامات وی مطرح شده، خاطر نشان کرد: درباره افرادی که در نهاد ریاستجمهوری هستند، سؤالاتی در جامعه وجود دارد، میتوان با این اتفاقات خیلی صریح برخورد کرد و رئیسجمهور باید گروهی را برای رسیدگی اولیه به این مسئله تشکیل دهد.
وی با اشاره به اینکه بعد از این بحثها درباره فریدون عکسالعملی صورت نگرفته، گفت: این مسئله گمانها را تقویت میکند و از رئیسجمهور انتظار میرود این مسئله را بررسی کند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین درباره مشکلات احزاب در ایران، تصریح کرد: به دلیل اینکه حزب فراگیر ضابطهمند نداریم و حرکتهای سیاسی جریانی برخی سیاستمداران میخواهند از جریانات سیاسی استفاده کنند، اما هزینه آن را نپردازند ممکن است در همه دنیا از یک سال باقیمانده به انتخابات چند نفر نامزد ریاستجمهوری باشند، اما در ماههای منتهی به انتخابات به نفع یک نفر کنارهگیری میکنند اما در ایران افراد حاضر نیستند در یک فرآیند حزبی کنار بروند.
وی با اشاره به اینکه ایدهآل ما تشکیل حزب ضابطهمند فراگیر اصولگراست، افزود: ما میخواهیم در یک چارچوب ضابطهمند با هم حرکت کنیم و دیر یا زود باید فعالان سیاسی به این نتیجه برسند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین درباره احتمال حمایت جریان اصولگرایی از روحانی و اینکه آیا اصولگرایان میخواهند از وی گروکشی کنند، یادآور شد: ما کسانی که توسط مقامات حاکمیتی انتخاب میشوند دارای صلاحیت میدانیم اما باید در انتخابات به دنبال اصلح گشت. روحانی را 33 سال است که میشناسیم و در دورههای گذشته جزو اولویت ما نبود، اما هرکس رئیسجمهور میشود، باید در جهت تأمین مطالبات مردم به وی کمک کنیم.
باهنر افزود: اگر روحانی نتواند در رکود جهش ایجاد کند، باید دنبال دولتی باشیم که از این گردنه عبور کند.
وی درباره احتمال کاندیداتوری محمود احمدینژاد در انتخابات 96 و اینکه آیا اصولگرایان از وی حمایت میکنند یا خیر، تصریح کرد: اگر موقعیت برای وی فراهم شود، قطعا کاندیدا خواهد شد، ما هیچ کس را از لیست نامزدهایمان حذف نمیکنیم، اما ماندن در این لیست نیز نشانهای برای تأیید شدن نیست.
نایب رئیس مجلس نهم درباره تشکیل فراکسیونهای مجلس دهم، اظهار کرد: مجلس دهم 3 فراکسیون اقلیت، اکثریت و اعتدال دارد. ما به دوستان اعتدالی توصیه میکنیم یک فراکسیون اکثریت تشکیل دهند. اگر هم کانونهایی در مجلس در قالب احزاب مختلف تشکیل شود، معنای آن فراکسیون مستقل نیست.
باهنر با تصریح بر اینکه موضع ما این است که مجلس دو فراکسیونی باشد، گفت: در مجلس باید یک فراکسیون اکثریت شکل بگیرد و زیرمجموعه آن نیز مجموعههای دیگری تشکیل شود.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا تشکیل این فراکسیونها در مجلس تأثیری بر خانه احزاب دارد یا خیر، افزود: فراکسیونها حزب نیستند و فراکسیونهای مجلس نمیتوانند حزب تشکیل دهند و این مسئله ارتباطی به خانه احزاب ندارند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به این سؤال که آیا اصولگرایان در انتخابات 96 بر سر یک کاندیدا به وحدت میرسند یا خیر، گفت: آرزو و هدف ما این است که هر جریان سیاسی یک کاندیدا بیشتر نداشته باشد، ما باید با گفتوگو مشکل را حل کنیم، البته این مسائل به دلیل نبود حزب فراگیر ضابطهمند در کشور است.
باهنر درباره ارزیابیاش از عملکرد دولت یازدهم اظهار کرد: دولت یازدهم چند برنامه خوب مانند برجام را انجام داد. البته اگر در برجام احساس کنیم که کارشکنی میکنند و این یک بازی بُرد -بُرد نیست، قطعا به قبل از برجام بر میگردیم.
وی اضافه کرد: دولت در کنترل تورم موفق بود اما در خروج از رکود موفق نبوده و همه از رکود رنج میبرند. دولت یازدهم باید قدم مثبتی بردارد و کارها را جلو ببرد و اگر چند قدم سنگین برداشته شود، میتوان عملکرد دولت را مثبت ارزیابی کرد.
منبع:تسنیم