رای دادگاه عالی انگلیس علیه ورود کودکان پناهجوی سوری در فرانسه به این کشور

دادگاه عالی انگلیس روز سه شنبه ضمن نقض رای دادگاه این کشور، حکم داد که نباید اجازه ورود به چهار پناه جوی سوری ساکن در کاله که سه تن از آنها کودک بی‌سرپرست بودند، به انگلیس داده می‌شد.
کد خبر: ۹۴۱۸۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۰ - 02August 2016

رای دادگاه عالی انگلیس علیه ورود کودکان پناهجوی سوری در فرانسه به این کشور

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، یک دادگاه انگلیس اوایل سال جاری میلادی حکم داده بود، 3 نوجوان بدون سرپرست و یک مرد 26 ساله سوری مبتلا به مشکلات روانی که در اردوگاه پناهجویان در بندر کاله موسوم به 'جنگل' بسر می برند، بتوانند بدون رعایت تشریفات و قوانین مهاجراتی این کشور و به دلایل بشردوستانه، به خانواده های خود که از قبل در انگلیس بودند، محلق شوند.

به دنبال رای این دادگاه، گروه های مدنی حامی پناه جویان در انگلیس ابراز امیدواری کرده بودند که این رای بتواند یک رویه قانونی برای کمک به محلق شدن کودکان بدون سرپرست پناهجو به خانواده هایشان که در طول جنگ سوریه از هم جدا شده بودند، ایجاد کند.

اما رای یاد شده در همان زمان ، با اعتراض وزارت کشور انگلیس که آن را ناقض سیستم مهاجرتی این کشور خوانده بود، مواجه شد و وکلایش خواستار تجدید نظر در این رای از سوی دادگاه عالی این کشور شده بودند.
وزارت کشور انگلیس بر امر تاکید داشت این افراد قبل از ورود به این کشور بایستی نخست درخواست پناهندگی خودشان را در خاک فرانسه می دادند و در صورت پذیرش آن، راهی این کشور می شدند.

گفته می شود از زمان رای نخست دادگاه انگلیس ده ها کودک بی سرپرست سوری ساکن در اروپا با استناد به این رای توانسته بودند، مجوز ورود به خاک انگلیس بگیرند.

یک سخنگوی وزارت کشور انگلیس روز سه شنبه ضمن استقبال از رای دادگاه عالی انگلیس که مورد انتقاد اعضای حزب کارگر و نیز گروه های مدافع آوارگان واقع شده است، گفت: رای صادر شده که در راستای 'مقررات دوبلین' است، بر این امر تصریح دارد کسانی که خواهان پناهندگی هستند بایستی درخواست خود را در اولین کشور امنی که در آنجا سکونت گزیده اند، ارایه دهند.

اما 'یووت کوپر ' نماینده پارلمانی حزب کارگر که از فعالان مدافع آوارگان است روز سه شنبه ضمن انتقاد از رای دادگاه انگلیس گفت: من از این مساله وحشت زده شده ام که 'ترزا می' به دنبال گرفتن این حکم بوده است . این مساله می تواند شرایط را برای کودکان بی سرپرستی که هم اینک در اروپا بسر می برند و خواهان محلق شدن به خانواده های خود در انگلیس هستند، سخت تر کند.

وی افزود: این کودکان هم اینک در معرض خطر 'بردگی '، سوء استفاده جنسی و قاچاق انسان قرار دارند و رای دادگاه عالی انگلیس موانع جدی بوروکراسی برای کمک به این کودکان ایجاد خواهد کرد.

منبع: ایرنا
 

نظر شما
پربیننده ها