تولیت آستان قدس رضوی:

اقتضای امروز، انقلابی بودن است

«حجت الاسلام و المسلمین رئیسی»، گفت: انقلابی بودن و تلاش برای حفظ روحیه انقلابی، اقتضای مهم امروز و موجب تعالی کشور است.
کد خبر: ۹۴۳۹۵
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۴ - 03August 2016

اقتضای امروز، انقلابی بودن است

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس؛ «حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی»، در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حرم مطهر رضوی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر لزوم صیانت از شور انقلابی، حفظ روحیه انقلابی و انقلابی عمل کردن افزود: کلید واژه انقلابی بی تردید یکی از اصلی ترین اقتضائات کشور و نظام اسلامی است.

وی نخبگان انقلابی حوزه و دانشگاه را صخره های ثبات جامعه دانست و اظهار کرد: فرهیختگان انقلابی، همچون صخره های با ثباتی هستند که اضطراب ها و نوسانات جامعه را به آرامش تبدیل می کنند و اگر فراگیری علم و دانش با شور انقلابی در هم آمیزد، ثمرات خوبی را برای مردم و کشور به همراه خواهد داشت.

وی با اشاره به برخی بندهای منشور هفت گانه رهبر معظم انقلاب در حکم انتصاب تولیت آستان قدس رضوی گفت: زائر محوری یکی از رسالت های اصلی این آستان ملکوتی است و از مشارکت و همکاری با ارگان های ذی صلاح برای تسهیل تشرف دانشجویان و طلاب استقبال می شود.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی، افزود: بارگاه منور حضرت علی بن موسی الرضا(ع) جایگاه تعالی و خودسازی است، بنابراین باید شرایط به گونه ای تسهیل شود که اقشار مختلف به ویژه دانشجویان و طلاب که به سبب ظرفیت های پاک جوانی، نورانیت و فضیلت زیارت بیشتر و بهتر بر آنها موثر است، به راحتی بتوانند از این فیض عظیم بهره مند شوند.

تولیت آستان قدس رضوی بر اجرای اقتصاد دانش بنیان در ساماندهی فعالیتهای اقتصادی این آستان مقدس تاکید کرد و گفت: تنها این نوع اقتصاد است که منافع آن مستقیم به مردم و کشور باز می گردد.

وی از پارک های علم و فناوری به عنوان مراکزی مهم و تاثیرگذار در تحقق اقتصاد دانش بنیان یاد کرد و افزود: این مراکز علمی می توانند نقش موثر و چشمگیر در مسیر توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور ایفا کنند و آستان قدس رضوی نیز در راستای رسالت های خود، علاقه مند به استفاده از ظرفیت این مراکز علمی و همکاری با آنهاست.

 رئیسی، به لزوم کاربردی شدن تولیدات علمی دانشگاه ها تاکید کرد و گفت: تولید علم دانشگاه ها نباید در کتابخانه ها، مقالات و مجله های علمی محدود بماند، این تولیدات علمی باید به عرصه اجرا وارد شود و رابطه میان فرهیختگان و دانشگاه ها با عرصه اجرا بیش از پیش نزدیک شود.

وی بکارگیری مبانی علمی در انجام امور اجرایی را ضروری خواند و افزود: همراهی علم و عمل در کنار هم، بر آثار مثبت و برکات امور می افزاید و اقداماتی که علمی نیستند، بی اثر یا کم اثر خواهند بود.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به ظرفیت های بی نظیر علمی مشهد مقدس، تبدیل شدن این شهر به مرجعیت علمی جهان اسلام را به دلیل وجود حوزه علمیه کهن، دانشگاه ها و فرهیختگان برجسته، ضروری دانست.

 رئیسی اظهار کرد: جاذبه معنوی حضور در جوار مضجع شریف رضوی، باعث شده است چهره های برجسته بسیار از حوزه و دانشگاه در این خطه گرد هم آیند و این موضوع بر تحقق مرجعیت علمی مشهد، اثر مثبت دارد.

وی با بیان اینکه برای تحقق این مرجعیت علمی، ابتدا باید اقتضائات آن ایجاد شود افزود: خیل عظیم زائرانی که از سراسر جهان به این حرم مطهر مشرف می شوند، ظرفیت عظیمی است که می توان از آن برای مصون سازی در برابر توطئه های اعتقادی و تهاجم فرهنگی استفاده کرد.

منبع: میزان


 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار