ادامه حملات نیروهای یمنی به مواضع عربستان در جیزان

ارتش و کمیته‌های مردمی یمن روز سه شنبه در واکنش به حملات سنگین جنگنده‌های عربستان به مناطق مختلف یمن، محل تجمع نیروهای سعودی را در جیزان هدف قرار دادند که بر اثر آن شماری از نیروهای سعودی کشته و سکوی پرتاب موشک دشمن منهدم شد.
کد خبر: ۹۵۳۶۵
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۴ - 09August 2016

ادامه حملات نیروهای یمنی به مواضع عربستان در جیزان

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، شبکه خبری المسیره به نقل از یک منبع نظامی یمنی گفت: نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن محل تجمع نیروهای سعودی در استان جیزان واقع در جنوب عربستان را هدف حملات موشکی خود قرار دادند.

در جریان این حمله، یک سکوی پرتاب موشک سعودی منهدم و شماری از نظامیان این کشور کشته شدند.

این در حالی است که ارتش و کمیته های مردمی همچنین پایگاه های نظامی تازه تاسیس عربستان را در منطقه الخوبه هدف قرار دادند.

حملات نیروهای یمنی در واکنش به حملات سنگین نیروهای ائتلاف عربی به نقاط مختلف یمن صورت می گیرد که در جریان آن بیش از 47 یمنی به خاک و خون کشیده شدند.

در حالی که مذاکرات صلح یمن در کویت پس از 99 روز گفت و گو میان طرف های درگیر ناکام ماند، ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان حملات بی سابقه ای را به استان های مختلف یمن از جمله صنعا و شهرهای اب و عمران آغاز کرده است.

حدود 500 روز از حمله عربستان به یمن می گذرد و این کشور همچنان به حملات خود به این کشور فقیر عربی ادامه می دهد. در جریان این حمله هزاران یمنی کشته یا زخمی و میلیون ها نفر آواره شده اند.

منبع: ایرنا
 

نظر شما
پربیننده ها