«شمخانی» در دیدار وزیر خارجه افغانستان:

باید با زمینه‌های ایجاد و گسترش گروه‌های تروریستی مقابله کرد

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: باید با اتخاذ رویکردهای فعال در سطح منطقه و بین‌الملل با عوامل و زمینه‌های ایجاد و گسترش گروه‌های تروریستی از جمله تفکرات داعش ساز و حامیان مالی آن مقابله کرد.
کد خبر: ۹۸۳۳۵
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۹ - 29August 2016

باید با زمینه‌های ایجاد و گسترش گروه‌های تروریستی مقابله کرد

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «علی شمخانی»، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی عصر امروز- دوشنبه- با «صلاح الدین ربانی» وزیر امور خارجه افغانستان دیدار و گفتوگو کرد.

شمخانی در این دیدار با گرامیداشت یاد و نام شهید برهان الدین ربانی اقدامات و فعالیت های وی در مسیر وحدت ملی افغانستان و بیداری اسلامی را بسیار تعیین کننده خواند و تاکید کرد: دیدگاه های منطقی و استوار این عالم مجاهد، الگوی مناسبی برای دولتمردان و همچنین نسل جوان افغانستان خواهد بود.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی افزود: اشتراکات گسترده فرهنگی و تمدنی میان دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی افغانستان فرصت ها و ظرفیت های فراوانی را برای همکاری پدید آورده است که باید در مسیر شکوفایی اقتصادی، فرهنگی و سیاسی به خدمت گرفته شوند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان مشکلات و بحران های امنیتی در منطقه به ویژه خطر حضور گروه های تروریستی و تفکیری خاطرنشان کرد: با رویکردهای فعال در سطح منطقه و بین الملل بایستی با عوامل و زمینه های ایجاد و گسترش این گروه ها از جمله تفکرات داعش ساز و حامیان مالی آن مقابله کرد.

دریابان شمخانی گفت: مسائل مهم و اولویت دار کشورهای اسلامی از جمله خطر رژیم صهیونیستی و حضور نظامی و استعماری آمریکا با بهانه مبارزه با تروریسم از جمله موضوعاتی است که نبایستی در سایه رشد گروه های تکفیری مورد غفلت قرار گیرند.

وی افزود: در حالی که بسیاری از کشورها از انجام تعهدات خود برای جبران خسارت های ناشی از حمله نظامی به افغانستان و گسترش ناامنی ها شانه خالی کرده اند، جمهوری اسلامی ایران به طور مستمر کمک های انساندوستانه خود را به کشور دوست و برادر خود افغانستان ادامه داده است.

رونق اقتصادی در مناطق مرزی موجب کاهش زمینه های فعالیت گروه های تروریستی می شود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ضرورت مقابله با پدیده هایی مانند قاچاق انسان و مواد مخدر، اشرار و همچنین ارتقاء همکاری مشترک در زمینه آب های مرزی براساس حقوق مشترک افزود: رونق اقتصادی در مناطق مرزی و بهره مند شدن مردم محروم این مناطق موجب کاهش زمینه های حضور و فعالیت گروه های تروریستی و تقویت ثبات و امنیت برای ایران و افغانستان خواهد شد.

صلاح الدین ربانی وزیر امور خارجه افغانستان نیز در این دیدار با تقدیر از اقدامات و فعالیت های مثبت صورت گرفته از سوی ایران برای حل مشکلات افغانستان گفت: تلاش برای ایجاد انسجام سیاسی و همکاری با کشورهای دوست برای مقابله همه جانبه با افراط گرایی و تروریسم در کنار گسترش همکاری ها به ویژه با کشورهای همسایه، اولویت افغانستان است.

وزیر امور خارجه افغانستان گفت: با ورود نیروهای بومی و پلیس افغانستان به روند مبارزه با تروریسم اوضاع امنیتی کشور پیشرفت قابل توجهی را تجربه کرده است و گرچه دشمنان این کشور بی ثباتی را در کشور دنبال می کنند اما آرزوی دولت و ملت افغانستان رسیدن به آرامش و ثبات پایدار است.

منبع: تسنیم
 

نظر شما
پربیننده ها