فرمانده قرارگاه پدافند هوایی شرق:

دشمن از مردانگی نیروهای مسلح هراس دارد

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی شرق قائم آل محمد(عج) گفت: دشمن از مردانگی نیروهای مسلح ایران ترس و هراس دارد.
کد خبر: ۹۸۶۸۸
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۸ - 31August 2016

دشمن از مردانگی نیروهای مسلح هراس دارد

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «علیاکبر حقیتجدد»، فرمانده قرارگاه پدافند هوایی شرق قائم آل محمد(عج) امشب در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، با بیان اینکه پدافند هوایی امروز در اولویت است، اظهار داشت: کارکنان این مجموعه افتخار ولایتمداری و تبعیت از ولایت فقیه را دارند.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح نظام اسلامی امنیت را برای همه ملتها میخواهند، اذعان داشت: این ایده اسلام است که همه انسانها و حتی کافران به راه راست هدایت شوند.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی شرق قائم آل محمد(عج) عنوان کرد: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری دشمن از مردانگی نیروهای مسلح این کشور میترسد.

حقیتجدد افزود: پدافند هوایی شرق گستره آسمان استانهای خراسان جنوبی، خراسان رضوی و بخش عظیمی از سیستان وبلوچستان و بخشهایی از استان کرمان را زیر نظر دارد.

وی گفت: به دستور مقام معظم رهبری در دهم شهریور ماه سال 1387 فرمان جدا شدن پدافند هوایی از پیکره نهاجا و تشکیل قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) صادر شد.

 فرمانده قرارگاه پدافند هوایی شرق قائم آل محمد(عج) بیان داشت: تا زمانی که خون در بدن نیروهای مسلح جاری است اجازه ورود دشمن را به یک وجب از خاک میهن اسلامی ایران نمیدهند.

منبع: فارس

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار