به گزارش دفاع پرس از همدان، سرهنگ داود ابراهیمی ضمن تسلیت به مناسبت ایام شهادت سیدالشهدا(ع) و اسارت خاندان ایشان، اظهار داشت: دشمن وقتی در طول دوران دفاع مقدس به این نتیجه رسید که نمی تواند ما را به زانو در آورد به جنگ نرم روی آورد.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص دشمن شناسی و غفلت نکردن از دشمن، افزود: وقتی دشمنان نتوانند بر مسلمانان پیروز شوند از طریق جنگ نرم وارد می شوند و با آلوده و گرفتار کردن جوانان به مسائل دنیوی و شهوانی به دنبال دستیابی به اهداف خود هستند.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر خاطرنشان کرد: با تجربه ای که استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا داشته است امروز به دنبال پیاده کردن نقشه های خود در کشور ما است تا با استفاده از هر ابزاری مسائل مدنظر خود را به جامعه ما القاء کند.
سرهنگ ابراهیمی هم چنین ابراز داشت: قبل از انقلاب اسلامی نیز دشمن از طریق جنگ نرم و از طریق رضاخان موضوع کشف حجاب را در ایران پیاده کرد که بسیاری از زنان جامعه ما سال ها خانه نشین شدند و از ترس اینکه برای حجابشان مشکلی پیش بیایید از خانه بیرون نمی آمدند.
انتهای پیام/