شهيد قسامي احمد محمد ابوهلال، مجاهدي گمنام
افتخار حق ماست، زيرا در عصري زيستيم که در آن سلحشوران قسام سر برآوردند. رادمرداني که زيباترين برهه تاريخي را بار ديگر به ارمغان آوردند؛ عصري که در آن سپاه حق بر دژخيمان کفر چيره گشتند و کمر آنان را بر خاک نشاندند. دلاورمرداني که درخشنده ترين روزهايي را که يکي پس ديگري چشم به اين عالم خاکي مي گشايد، به ما نمايان ساختند و ما اين مبارزان را شبانه روز به هنگام عزيمت از مقرشان به سوي جبهه هاي حق عليه باطل، نظاره مي کنيم و اينک احمد، تو يک فلسطيني اصيل و مسلمان واقعي و باايمان ترک ما مي گويي و روانه ميدان شهادت مي شوي. تو همان شهادت طلب قهرماني هستي که مفهوم واقعي انتقام جويي را درک کردي.
اي دلاورمرد قسام، ملکوتيان و پاکبازان در انتظار تو بودند. اينک سوار بر رخش شهادت شده اي؛ رخشي که مايه عزت و بزرگواري است و از جولانگاه عشاق مي گذري و به مقام وصل نائل مي آيي و در آن جا به نظاره قدرت، عظمت اين ملت و شرافت سرزمين مقدس فلسطين مي نشيني.
آري تو بودي که به خاطر آزادي اين وطن و سربلندي و درخشندگي تاريخش، پنجره هاي تابناک شهادت را گشودي. تو همچون تشعشعي در پهنه اين وطن گسترده شدي و براي اين که به خيل عشاق شهيدان بپيوندي، در تمام ميدان هاي مبارزه حاضر شدي. درحالي که به نداي حق لبيک مي گفتي، رخسارت از فرط فروتني تلالو مي کرد و تاج بزرگي و رافت بر سر نهادي. تو به يقين مي دانستي که آينده درخشان اين ملت در گرو شهادت مبارزان قسام است و به اين حقيقت پي بردي که شهادت مايه قدرت و اقتدار است که آن گاه دنيا در نظرت پست و زبون گرديد و به اين باور رسيدي که تنها در سايه مبارزه و مقاومت است که مي توان سرزمين غصب شده را به صاحبان اصلي اش بازگرداند.
زندگي نامه شهيد
"احمد محمد ابوهلال" در ميان کوچه ها و محله هاي اردوگاه آوارگان فلسطيني استان رفح به دنيا آمد. در سال 1980م در ميان خانواده 10 نفره اي که صهيونيست هاي چپاولگر آنان را از شهرک "بشيت" واقع در اراضي اشغالي سال 1948 رانده بودند، به دنيا آمد. احمد فرزند بزرگ اين خانواده بود. وي مرحله ابتدايي و راهنمايي را در مدارس آوارگان رفح وابسته به آژانس امداد رساني گذراند و مرحله دبيرستان را در مدرسه بئرالسبع به پايان رساند، ولي به علت برخي مسائل، مدتي از درس و مشق فاصله گرفت، اما بعدها همزمان با انجام فعاليت هاي مذهبي و ديني، تحصيلاتش را دنبال کرد.
احمد دل از مسجد نمي کند
احمد ابو هلال جواني بود که با عشق به خداوند متعال بزرگ شد. روزي که به جوانان مسجد ذي النورين پيوست، برايش تولدي ديگر بود. وي در ميان دوستانش شخصيتي منحصر به فرد بود و هميشه در کنار اين جوانان در فعاليت هاي مذهبي اين مسجد شرکت داشت و در جلسات قرآن و دعا حاضر مي شد و سرانجام توانست از چشمه جوشان فيض الهي و کلام وحي بهرمند گردد و به معرفت واقعي و آرامش درون دست يابد و آثار اين فيض الهي در شخصيتش تجلي پيدا کرد. وي در اسرع وقت به صف همرزمانش در جنبش مقاومت اسلامي حماس پيوست. او از مبارزان و فعالان اين جنبش در شهر رفح بود. در رکاب همرزمانش رشادت ها و فداکارهاي بي شماري از خود نشان داد و کار گروهي را در مسجد بيشتر مي پسنديد.
احمد يکي از مبارزاني بود که حق و حقيقت در دلش ريشه دوانيده بود و مي خواست تحولي عظيم در تاريخ بيافريند تا تاريخ بار ديگر به رشادت هاي آنان گواهي دهد. وي به ارتش مردمي يکي از گروه هاي مبارز وابسته به گردان هاي شهيد عزالدين قسام پيوست و دوشادوش همرزمانش در فعاليت هاي نظامي و غيره مشارکت جست. وي قاصد ميان جنوب و شمال نوار غزه بود و براي برافراشته نگه داشتن پرچم مبارزه جان خود را به خطر افکند.
آخرين لحظه هاي زندگي
يکي از دوستانش تاکيد کرد که احمد غذاي ظهرش را با خوشحالي بي سابقه و درحالي که به چشم همرزمانش خيره شده بود، خورد. سپس براي ديدار دوستانش راهي غزه شد و حتي اصرار داشت که جلسات تلاوت قرآن پس از نماز عشاء در مسجد ذي النورين ادامه داشته باشد و در آخرين روزهاي زندگي اش درصدد فراهم کردن مقدمات ازدواجش بود.
ديدار با حق
احمد پس از نماز ظهر از خانه اش در رفح خارج شد و بوسه بر خاک زادگاهش زد و سپس عازم منطقه مورد نظرش شد. او مي خواست در شهرک صهيونيستي نتزاريم دست به عمليات شهادت طلبانه بزند و پس از اين که وحيد الهمص، احمد اشتيوي و محمد ابولبده در محل حاضر شدند، بر خودروي شخصي سوار و عازم محل عمليات شدند. زماني که به محل عمليات رسيدند، متوجه شدند که نظاميان صهيونيست درحال آماده باش به سر مي برند. طولي نکشيد که نيروهاي اشغالگر از اين منطقه عقب نشيني کردند، ولي يکي از بالگردها اين سه مبارز را تعقيب کرد و آنان را هدف حملات موشکي خود قرار داد و در پي اين اقدام جنايتکارانه همه آنان به مقام رفيع شهادت نائل آمدند.
در همين راستا، مبارزان گردان هاي شهيد عزالدين قسام شاخه نظامي جنبش مقاومت اسلامي حماس، با صدور بيانيه اي شهادت مبارز قهرمان احمد رشدي اشتيوي 25 ساله ساکن محله الزيتون غزه، وحيد حامدالهمص 21 ساله ساکن اردوگاه يبنا رفح، محمد کنعان ابولبده23 ساله ساکن محله البرازيل رفح و احمد محمد ابو هلال 23 ساله ساکن همين اردوگاه را تبريک و تسليت گفتند.
اين گردان ها تاکيد کردند که به اين جنايت وحشيانه پاسخ دندان شکن خواهند داد و به تيم هاي عملياتي خود دستور دادند که در پاسخ به اين جنايت درسي فراموش نشدني به صهيونيست ها بدهند.
