کشف جديد جنبلاط : رابطه اسراييل با حزب الله!

کد خبر: ۱۱۴۲۳۷
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۸۶ - ۰۸:۰۲ - 22October 2007


مبادله اسرا در غياب دولت و بدون مذاکره با دولت نشان مي دهد که گويي اسراييل اعتراف مي کند در لبنان دولت وجود ندارد بلکه دولت حزب الله وجود دارد!
"وليد جنبلاط" در اظهاراتي عجيب مدعي رابطه رابطه رژيم اسراييل با حزب الله لبنان شد!
به گزارش سايت فردا، و به نقل از روزنامه القبس کويت، وليد جنبلاط که اين روزها در آمريکا حضور دارد، به گفت: "تبادل اجساد و اسرا بين حزب الله واسراييل، نشان داد که بين حزب الله با اسراييل رابطه وجود دارد!"
وي ادامه داد: "مبادله اسرا در غياب دولت و بدون مذاکره با دولت، نشان مي دهد که گويي اسراييل اعتراف مي کند در لبنان دولت وجود ندارد بلکه دولت حزب الله وجود دارد!"
جنبلاط همچنين با بيان اين که "حتي اگر به برتري نصف به علاوه يک رسيده باشيم" خواستار احترام به دولت شد !
اما وزير کشور لبنان در واکنش به اين اظهارات اعلام کرد: از 48 ساعت قبل از انجام عمليات مبادله از اين امر آگاه بوده است اما حزب الله از وي خواسته بود به دليل احتمال تاثير اين خبر بر انجام مبادله، از فاش ساختن آن خودداري کند.

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین