حسن مهابادی، مشاور ارشد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در گفتوگوی اختصاصی با خبرگزاری دفاع مقدس، اظهار داشت: همزمان با آغاز جنگ تحمیلی به صورت عقیدتی به انجام شدم اما از سال 1361 در سنگر بهداشت و درمان فعالیت کردم.
مهابادی با اشاره به معجزههای خداوند در آن سالها بیان کرد: معنای بعضی از کلمات را در بعضی از موقعیتها متوجه میشویم؛ همانند کلمه معجزه که من و همرزمانم در جبهه متوجه معنای این کلمه شدیم.
مشاور ارشد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در ادامه افزود: من و همرزمانم در عملیات بدر که در پادگان حمید، بین اهواز و خرمشهربود حضور داشتیم تا به رزمندگان درباره آشنایی با مواد شیمیایی با موضوع "ش، م، ر" که مخفف شیمیایی، میکروبی و رادیواکتیوی آموزش دهیم تا در عملیات بدر که پیش رو داشتیم با انواع این گازهای خطرناک آشنا شوند و اگر زمانی با این نوع شیمیایی روبرو شدند بتوانند از خود مراقبت کرده و با روش های درمان آشنا باشند.
وی ادامه داد: عراقیها 400 نفر از پزشکان بهداشت و درمان جبهههای جنوب که برای آموزش آشنایی با گازهای شیمیایی در پادگان حمید مستقر شده بودند را شناسایی کرده و با 30 فروند هواپیما شروع به بمباران کردند.
پزشک دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: با پرتاب موشکهای متعدد از سمت رژیم بعث به سوی پادگان حمید هیچ یک از رزمندگان و پزشکان ایرانی امیدی به زنده ماندن نداشتند؛ اما بر خلاف تفکراتمان راکتهایی که به لجنزارها برخورد کرده بود منفجر و صدها "سار" فدای جان رزمندگان ایرانی شدند، اما راکتهایی که بر روی سقف و دیوارهای بتنی خورده بود هیچ اثری از خود بر جای نگذاشته بود و آن زمان بود که ما معنای واقعی کلمه معجزه را متوجه شدیم.
وی با اشاره به خاطرهای از شهید رهنمون بیان کرد: شهید رهنمون و گروه پزشکی، بهداری سپاه را از یک اتاق کوچک در خیابان پاسداران که هماکنون تبدیل به یک بیمارستان بزرگی شده، راهاندازی کردند.
مهابادی در پایان گفت: هدف از انجام عملیات خیبر، دور کردن دشمن از سرزمین ایران بود تا کمتر این کشور را به آتش بکشند. در این عملیات دکتر رهنمون که فردی وارسته، صبور و دارای اخلاق پسندیده بود، به شهادت رسید.