به گزارش سايت ساجد به نقل از خبر گزاري كتاب ايران(ايبنا) ، وي هدف از جمعآوري مدارك دفاعمقدس را جلوگيري از فرسودگي اسناد بر اثر گذشت زمان عنوان و تصريح كرد: اين اسناد پس از گردآوري و نگهداري دقيق در اختيار پژوهشگران، محققان و نويسندگان قرار ميگيرند تا در روايت از تاريخ و فرهنگ ملت ايران به كار گرفته شوند. تاريخ جنگ استان خوزستان نيز بر همين اساس منتشر ميشود.
مدير اداره كل حفظ آثار استان خوزستان از تدريس دو واحد درسي با موضوع دفاع مقدس در واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي خوزستان خبر داد و افزود: در اين دو واحد درسي مباني نظري، اعتقادي، سياسي و تاريخي دفاع مقدس تدريس ميشود و كتاب "آشنايي با تاريخ دفاع مقدس" به عنوان منبع درسي در اختيار اساتيد و دانشجويان قرار گرفته است.
اين كتاب با سرفصلهاي بررسي سوابق مناقشات مرزي ايران و عراق، شرايط حاكم بر جمهوري اسلامي ايران قبل از شروع جنگ، شرايط حاكم بر كشور عراق قبل از تجاوز به ايران و اهداف تجاوز عراق، پيشينه و چگونگي آغاز تجاوز، دفع تجاوز، رويكرد حقوقي جنگ و علل پذيرش قطعنامه 598، روند اجراي بندهاي قطعنامه 598، پيامدها و دستاوردهاي سياسي، فرهنگي، اقتصادي دفاع مقدس و فرهنگ شهادت و ايثار، به صورت الكترونيكي در سايت پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس قرار گرفته است.