تقدير جنبلاط از سيد حسن نصرالله

کد خبر: ۱۲۳۱۸۸
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۸ - 26May 2009

رئيس حزب سوسياليست ترقي‌خواه لبنان از موضع مثبت دبيركل حزب‌الله در سخنراني شب‌ گذشته‌اش در قبال دروزي‌ها و سني‌‌هاي اكثريت لبنان تقدير و تشكر كرد.

به گزارش فارس به نقل از شبكه تلوزيوني المنار لبنان، "وليد جنبلاط " رئيس حزب سوسياليست ترقي خواه لبنان از سخنان ديشب سيد حسن نصرالله درباره مثبت بودن تلاش‌هاي "طلال ارسلان "، وزير و نماينده سابق پارلمان لبنان و رهبر حزب دمكراتيك اين كشور و ديگر رهبران لبناني به ويژه جنبلاط در نشست سال گذشته دوحه و پس از آن قدرداني كرد.
دبيركل حزب‌الله در سخنراني شب گذشته خود كه به مناسبت عيد مقاومت و آزاد سازي جنوب لبنان ايراد كرد، گفت: دروزي‌ها و سني‌هاي جناح اكثريت لبنان در نشست سال گذشته دوحه براي حل اختلاف سياسي گروه‌هاي لبناني و پس از آن در برقراري آرامش در لبنان تلاش كرده‌اند.
سيد حسن نصرالله همچنين تاكيد كرد: من به حق بر سخنان و اظهارات روز گذشته جنبلاط شهادت مي‌دهم كه برداشت صحيحي داشته است كه گزارش اشپيگل از روزهاي شروع جنگ داخلي لبنان خطرناك‌تر است.
وليد جنبلاط " دو روز پيش طي سخنراني در مراسم انتخاباتي در بيروت گفت كه اسرائيل در پشت انتشار اخبار مبني بر دست داشتن حزب‌الله در ترور "رفيق حريري " نخست وزير پيشين لبنان با هدف ايجاد آشوب و فتنه داخلي قرار دارد.
وي جناح‌هاي داخلي را از ورود به اين بازي خطرناك بر حذر داشت و افزود: اخباري كه در هفته‌نامه اشپيگل منتشر شد همانند حادثه "عين‌الرمانه "[ترور سفير رژيم صهيونيستي در ژوئن 1982 ميلادي] و حتي خطرناكتر از آن است كه به جنگ داخلي منجر شد.
جنبلاط همچنين افزود:افق سازش اعراب و اسرائيل به بن‌بست كامل رسيده است و اكنون كه برگه تبعيد و مهاجرت فلسطينيان به اتمام رسيده است، اسرائيل مي خواهد بار ديگر از لبنان به عنوان برگه‌اي براي به رسميت شناختن "دولت يهودي " استفاده كند.
وي در ادامه گفت: هدف از سناريوي اسرائيلي كه هفته نامه اشپيگل آنرا درز داد، سرپوش گذاشتن بر كشف و متلاشي شدن شبكه‌هاي جاسوسي اسرائيل در لبنان است.
جنبلاط هرگونه سوء استفاده از اين خبر از سوي طرف‌هاي ديگر را محكوم كرد.
هفته‌نامه "اشپيگل " شنبه گذشته در گزارشي مدعي شده بود كه كميسيون تحقيق سازمان ملل اكنون مظنون است كه حزب‌الله لبنان در پشت پرده ترور "رفيق حريري " قرار دارد.
سيدحسن نصرالله دبيركل حزب‌الله لبنان در سخنراني ديشب خود با اشاره به اتهام اين هفته‌نامه عليه حزب‌الله تاكيد كرد، اين اتهام، تنها يك مقاله يا گزارش خبري نبود بلكه توطئه‌اي صهيونيستي و بسيار خطرناك است.

 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین