امير سرتيپ مسعود بختياري، تاكيد كرد

کد خبر: ۱۲۵۲۶۸
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۸۸ - ۰۸:۲۴ - 18October 2009
به گزارش سايت ساجدبه نقل از ايبنا ،وي تصريح كرد: كنت مايكل پولاك، تحليل شخصي خود را درباره جنگ تحميلي عراق عليه ايران نوشته و بيشتر، رفتارهاي نظامي، نقاط قوت، ضعف و امتيازات ارتش عراق را مورد بررسي قرار داده و اين نشانگر ديد خاص او به جنگ تحميلي است.

نويسنده كتاب "عمليات طريق القدس و آزادسازي شهر مرزي بستان" خاطرنشان كرد: مايكل پولاك، مدعي نگاه منصفانه به جنگ تحميلي در كتاب خود است. البته اين نگاه، به دسترسي نويسنده و تحليل‌گر به اطلاعات موثق بستگي دارد. به نظر من، نوشته‌هاي مايكل پولاك، در مقاطعي صحيح و در برخي نقاط، متضاد به نظر مي‌رسند.

بختياري، با تاكيد بر لزوم جلوگيري از بدبيني مطلق، نسبت به كتاب‌هاي نظامي خارجي گفت: پاره‌اي از مطالب مندرج در آن‌ها قابل قبول‌اند. اما با وجود نگاه خاص ما به دفاع‌مقدس، بايد به مطالعه نظرات مخالف بپردازيم و در موقعيتي مناسب، ‌جواب آن‌ها را مطابق با سند و مدرك بدهيم.

وي در ادامه تصريح كرد: از ميان بيش از 6 هزار عنوان كتاب منتشر شده درباره جنگ تحميلي عراق عليه ايران، تعداد انگشت‌شماري به حوزه ترجمه اختصاص داده شده‌اند كه ممكن است از نظر محتوا، مورد قبول همه محققان نباشند. اما بايد با تسامح به آن‌ها نگاه كرد. اين آثار مي‌توانند، راه و نمونه ارزشمندي براي تحليل‌هاي آينده باشند.

اين محقق نظامي، در پايان يادآورد شد: جنگ عراق عليه ايران، هنوز هم در مركز توجه تحليل‌گران نظامي و تاريخي خارجي قرار دارد. حتي جنگ‌هاي اول و دوم جهاني نيز در دانشكده‌هاي نظامي بررسي مي‌شوند. آن‌ها هنوز به دنبال كشف حقيقت‌اند. چون سطوح بالاي جنگ عراق عليه ايران، همچنان قابل تحليل و بررسي‌اند.

بخشي از كتاب "اعراب در جنگ" نوشته كنت مايكل پولاك (تحليل‌گر نظامي خليج‌فارس در سازمان سيا) درباره جنگ تحميلي عراق عليه ايران، با ترجمه مهدي خسروي‌نژاد و ويرايش اميرسرتيپ مسعود بختياري، توسط هيات معارف جنگ منتشر خواهد شد.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین