نخستين همايش کشوري نخبگان پيشکسوت نيروهاي مسلح برگزار شد
به گزارش سايت ساجد به نقل از روابط عمومي اداره کل حفظ آثارونشرارزشهاي دفاع مقدس استان البرز ظرفيتهاي مناسبي در حوزه جمعيت 600 هزار نفري پيشکوستان و بازنشستگان نيروهاي مسلح وجود دارد و با سازماندهي و هدفمند کردن فعاليتهاي اين عزيزان که بهترين دوران عمر خود را صرف دفاع از ميهن اسلامي نموده اند مي توانيم از توانمندي ها و تجربيات بسيار ارزشمند اين قشر ايثارگر بهره مند گرديم.
موسوي در ادامه افزود: بعد از برگزاري نخستين همايش پيشکسوتان فعال در علوم قرآني و تشکيل کانونهاي قرآني در استان تهران، با توجه به لزوم سازماندهي و هدفمند نمودن فعاليتهاي پيشکسوتان پژوهشگر و اساتيد دانشگاهي با هدف استفاده از ظرفيت هاي علمي و پژوهشي نخبگان دفاع مقدس در عرصه هاي آموزشي و تدوين تاريخ شفاهي دفاع مقدس نخستين همايش اين عزيزان را در استان البرز برگزار نموديم وبحمدا... با استقبال خوب پيشکسوتان نخبه استان البرز مواجه شديم و اميدواريم با تأسيس تشکلهاي خود اتکاء پژوهشگران و اساتيد و نخبگان پيشکسوت در سراسر کشور زمينه استفاده از تجربيات ودانش اين قشر محترم و زحمتکش جامعه را فراهم آوريم.
مدير عامل شرکت سروش منزلت افزا وابسته با سازمان تأمين اجتماعي نيروهاي مسلح در ادامه افزود: در اين همايش يک روزه که در سالن شهيد چمران اردوگاه ايثار کردان کرج برگزار گرديد با هدف گذاري وجمع آوري اطلاعات و آشنايي مدعوين با يکديگر و تشريح برنامهاي آينده، نقطه نظرات شرکت کنندگان دراين کارگاه آموزشي را جمع آوري نموديم و در واقع اين همايش بستر ساز و زمينه ساز نشستهاي بعدي در استانهاي مختلف مهين اسلامي مي باشد.
سردار سيد کمال موسوي در خاتمه گفت: ما معتقديم جمع آوري اطلاعات و بالفعل شدن تجربيات پيشکسوتان مي تواند هم براي نيروهاي مسلح و هم جامعه منشاء ثمرات و برکات زيادي باشد و در قدم اوّل آشنا نمودن اين عزيزيان و دور هم جمع نمودن اين يادگاران دوران دفاع مقدس براي ما مهّم مي باشد و در همين جا از کليه عزيزاني که قدم رنجه فرمودند و دعوت ما را لبيک گفتند کمال تقدير وتشکر را ابراز مي نمائيم و اميدواريم با رهنمود ها و پيشنهادات و انتقادات خود ما را در به ثمر رسيدن اين تلاش ياري نمائيد.
لازم به ذکراست تلفن 02144262726 آماده دريافت پيشنهادات و انتقادات پيشکسوتان محترم استان تهران و استان البرز مي باشد.
سرهنگ اديبي : جمع آوري خاطرات پيشکسوتان استان البرز از اهداف مهم ما جهت تدوين اطلس جنگ استان البرز مي باشد
سرهنگ پاسدار نادر اديبي مدير کل اداره حفظ آثار ونشر ارزشهاي دفاع مقدس استان البرز در حاشيه مراسم همايش پيشکسوتان پژوهشگر و نخبه استان البرز به خبرنگار ما گفت : هنر ما بايد اين باشد که خاطرات و اسرار وناگفته هاي درون سينه اين عزيزان را که زماني با سلحشوري هرچه تمامتر جان خود را در طبق اخلاص نهاده و با تمام وجود از ميهن اسلامي و نظام مقدس جمهوري اسلامي دفاع نموده اند استخراج نمائيم و آنرا همانند گوهري گرانبها و ارزشمند براي استفاده آيندگان به يادگار بگذاريم .
اديبي در ادامه افزود : اين همايش که براي نخستين بار در کشور به همت موسسه سروش منزلت افزا وابسته به سازمان تامين اجتماعي نيروهاي مسلح از يک سو و پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس در استان البرز برگزار شد بهانه اي بود تا 350 نفر از پيشکسوتان نخبه پژوهشگر استان البرز که تعدادي از آنها در مراکز آموزش عالي هم فعاليت مي کنند دور هم جمع شوند و ضمن آشنائي بيشتر با يکديگر زمينه ساز ايجاد تشکل مبارکي هم باشند تا نسل فعلي و آينده از تجربيات اين عزيزان استفاده نمايند .
اديبي در خاتمه افزود : اميدواريم بستر سازي مناسبي جهت استفاده از دانش توام با تجربه اين قشر محترم و ايثار گر فراهم آيد و ما نيز آمادگي کامل جهت جمع آوري خاطرات اين عزيزان را داريم .
لازم بتوضيح است همايش پيشکسوتان نخبه و پژوهشگر نيروهاي مسلح براي اولين بار در کشور در استان البرز برگزار گرديد و با استقبال خوب اين عزيزان مواجه شد .
بازنشستگان يكي از گروههاي مرجع در جامعه هستند كه مورد اعتماد و اطمينان عموم مردم هستند.
رييس سازمان تامين اجتماعي نيروهاي مسلح كشور با تاكيد بر ساماندهي امور بازنشستگان نيروهاي مسلح گفت: با اجراي اين امر مي توان ارزشهاي نويني را در جهت توليد فكر و انديشه و جنبش نرم افزاري ايجاد كرد.
سردار سرتيپ پاسدار 'حسين دقيقي' روز چهارشنبه در اولين همايش استادان و پژوهشگران پيشكسوت نيروهاي مسلح در كرج افزود:

بازنشستگان يكي از گروههاي مرجع در جامعه هستند كه مورد اعتماد و اطمينان عموم مردم هستند.
وي اظهار داشت: با هدايت اين اعتمادها و استفاده از آنها مي توان فضاي علمي و معنوي كشور را دگرگون كرد و اين فرصتي است كه اين نيروي عظيم انساني به عنوان سرمايه اي بزرگ در اختيار كشور قرار داده است.
وي گفت: اميدواريم بتوانيم در مسير تعالي اين مرز و بوم از انديشه ها و توانمنديهاي بازنشستگان استفاده كنيم و بايد به كمك يك جريان قوي فرهنگي در پيشبرد هدفها و امور مختلف جامعه و كمك به توسعه علمي از تخصص آنها بيش از پيش بهره ببريم.
وي خطاب به بازنشستگان حاضر در همايش اظهار داشت: امروز سازمان بازنشستگي يك جريان تعالي بخش در حوزه اقتصاد، دانش و ديگر حوزه هاي كشور است و اين به جز اراده شما بازنشستگان ميسر نمي شود چرا كه شما يك جريان پويا، عظيم و ارزشمند هستيد كه خودتان بايد فضا و ظرفيت هاي لازم را براي پيشبرد اين هدفها ايجاد كنيد.
رييس سازمان تامين اجتماعي نيروهاي مسلح كشور خاطرنشان كرد: اين سازمان سالانه حدود 300 همايش براي بازنشستگان برگزار مي كند و ما خدمتگذاري به اين عزيزان را افتخار مي دانيم.
وي گفت: آمار بازنشستگان نيروهاي مسلح كشور حدود 600 هزار نفر است كه حدود 280هزار نفر ارتشي، حدود 150 هزار نفر نيروي انتظامي و حدود 120هزار نفر سپاهي هستند كه برگزاري اين همايشها فقط نبايد به تكريم لفظي آنان منجر شود بلكه بايد گام و حركتي جديد صورت گيرد و از تخصصها و قابليت هاي آنها در جامعه استفاده شود.
سردار دقيقي افزود: در ميان بازنشستگان ما صدها فرمانده لشكر و گردان و رسته و همچنين صدها متخصص در بخشهاي مختلف وجود دارد كه در پيچيده ترين تخصص هاي الكترونيك، زره اي، موشكي، دريايي، هوايي، زميني صاحب نظر هستند.
وي ياد آور شد: بايد اين دلاورمردان بازنشسته را در يك نهضت سازندگي و توسعه به كار گيريم و بدون شك اين نهضت ابعاد فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي بسياري دارد.
وي با اشاره به هفته دفاع مقدس گفت: هفته دفاع مقدس ياد آور حماسه، شجاعت، مردانگي و ايستادگي در راه دفاع از ارزشها و آرمانهاي ايران اسلامي است و دشمنان اين مرز و بوم با هدف نابودي ملت ما جنگ را شروع كردند و قصد داشتند، تشيع، آزادگي و حقانيت ملت ايران را ناديده بگيرند.
وي افزود: آمريكا با اين جنگ مي خواست به ملت ما درس دهد، درسي كه از لوله تفنگ بيرون مي آمد و همگان ديديم دولت هايي كه از صدام در اين جنگ حمايت كردند تحقير شدند ولي ملت ما سرافرازانه و سربلند با عزت از اين توطئه ها بيرون آمد.
در اين همايش يك روزه كه در اردوگاه ايثار كردان كرج برگزار شد، 330 نفر از پيشكسوتان نيروهاي مسلح كشور و شماري از مسوولان نيروهاي مسلح كشور حضور داشتند.
