وی ادامه داد: همچنین چهار گروه مستندساز با حضور در یادمانهای راهیان نور مستندهایی را از این مناطق تهیه و برای پخش در اختیار شبکههای سراسری و استانی قرار می دادند.
جعفری با اشاره به اینکه با همکاری و مساعدت ویژه معاونت سیما در ایام نوروز شاهد شکل گیری شبکه مجازی راهیان نور در شبکه های تلویزیونی بودیم، مهمترین برنامه های تلویزیونی این ایام را که راهیان نور اختصاص یافته بود این چنین برشمرد: شبکه یک سیما: برنامه های صبح بخیر ایران، عطر افلاک، آفتاب شرقی، سرزمین نور و...، شبکه دو سیما: برنامه های راهیان نور، خط ها مقدمند و... ، شبکه سه سیما: برنامه خاک آشنا، شبکه چهار سیما: برنامه سرزمین نور، شبکه تهران: برنامه خاک آشنا، شبکه آموزش: برنامه خاک آشنا، شبکه قرآن و معارف سیما: برنامه های راهیان بهشت، ظهرگاهی، اذان گاهی، چشمه های جاری و...، شبکه سلامت: برنامه کوله بار، شبکه های جهانی جام جم: برنامه های راهیان نور، بچه های ایران و... ، شبکه شما: برنامه های راهیان نور و بخش ابتدایی برنامه 7 ترانه، شبکه ورزش: برنامه راهیان نور، شبکه مستند: برنامه راهیان نور.
مشاور رئیس سازمان صداوسیما همچنین با اشاره به راه اندازی شبکه رادیویی «صدای زائر» به همت قرارگاه رسانه ای راهیان نور بسیج صداوسیما در حوزه جغرافیایی خوزستان گفت: برای اولین بار و به صورت آزمایشی با روزی 2 ساعت برنامه در دو نوبت صبح و عصر شبکه رادیویی صدای زائر از طریق رادیو خوزستان راهاندازی شد.
جعفری ادامه داد: در حوزه رادیو با همکاری مناسب معاونت صدا و اعزام 9 گزارشگر برتر رادیویی به مناطق دفاع مقدس تقریبا تمامی شبکه های رادیویی نسبت به پوشش برنامه های راهیان نور مبادرت ورزیدند که برقراری ارتباط های زنده و گزارش لحظه به لحظه از حال و هوای مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور شاخص ترین این برنامه ها بوده است.
رئیس قرارگاه رسانه ای راهیان نور برگزاری و پخش برنامه های مذهبی به خصوص مراسم دعای کمیل و دعای ندبه در جنوب کشور را از دیگر فعالیت های شاخص این قرارگاه در نوروز 93 دانست و اظهار داشت: پخش زنده دعای کمیل و دعای ندبه شبکه قرآن و معارف سیما در هفته های ابتدایی سال جاری از مناطق مختلف و یادمانهای جنوب کشور اقدام ارزنده ای بود که با استقبال چشمگیر زائران، مردم و بینندگان مواجه شد.
وی ادامه داد: امسال با توجه به تجربه 4 سال گذشته قرارگاه رسانه ای راهیان نور سعی شده ویژگیهای مخاطبان هر شبکه رعایت شود و مجریان و گزارشگران حتی الامکان غیرتکراری و برنامه ها از عمق لازم و محتوای مناسب برخوردار باشد و براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری ضمن توجه به اولویت های رسانه ای، نوآوری، نشاط و شادابی نوروزی نیز در آن مورد توجه قرار گیرد.
جعفری اضافه کرد: در چیدمان رسانه ای راهیان نور علاوه بر استان خوزستان که به سه بخش شمالی، میانی و جنوب تقسیم شد، برنامه سازان قرارگاه رسانه ای راهیان نور غرب کشور در کرمانشاه و ایلام نیز مستقر شده بودند.
رئیس قرارگاه رسانه ای راهیان نور در ادامه عنوان داشت: در کنار برقراری ارتباط های زنده با شبکه های سراسری، حضور و مشارکت شبکه سراسری شما و شبکه های استانی بسیار چشم گیر بود به طوری که روزانه چندین ساعت به صورت زنده از طریق این شبکه های با برقراری ارتباط با گروه های برنامهساز بسیج رسانه ملی بروی آنتن شبکه های استانی روانه میشد.
وی با اشاره به اهمیت تنوع مجریان و گزارشگران در برنامههای امسال گفت: هر سال سعی کردیم این تنوع را افزایش دهیم و هر سال به تعداد این افراد اضافه شده، امسال نیز تلاش شده بود حتیالامکان برای هر شبکه یک مجری خاص انتخاب شود. همچنین برای اولین بار با حضور مجریان خواهر در این دوره بر قوت برنامه های تلویزیونی راهیان نور افزوده شد.
جعفری با بیان اینکه لوکیشنها و نماهای برنامهها به صورت منظم تغییر می کردند، گفت: سعی شده بود نماهای برنامهها با لوکیشن های مختلف به تفکیک شبکه ها در مکان های مختلف باشد و این امر با توجه به تجربهای که از سال های گذشته به دست آوردیم، به زیبایی برنامهها افزود.
رئیس بسیج صداوسیما در پایان گفت: گزارش جامعی از اقدامات و فعالیت های قرارگاه رسانه ای راهیان نور بسیج رسانه ملی در نوروز 93 در دست تدوین می باشد که بزودی پس از تایید مراجع ذیصلاح سازمان در اختیار رسانهها قرار خواهد گرفت.