«محمد نجفیزاده» مدیر مسئول موسسه سینمایی آفتاب عالم تاب در گفتوگو با خبرگزاری دفاع مقدس با اشاره به اکران ویژه فیلم سینمایی «شیار۱۴۳» به کارگردانی نرگس آبیار در مراکز فرهنگی کشور اظهار کرد: یکی از حرکتهای خوب سینمایی شروع اکرانهای ویژه در مراکز فرهنگی و دانشجویی در سراسر کشور بود که برای «فیلم شیار ۱۴۳» و «چ» اتفاق افتاد.
وی اهمیت اکران ویژه در دانشگاههای کشور را استفاده از ظرفیت فرهنگی مغفول مانده دانست و گفت: اکران اختصاصی در دانشگاهها اهمیت ویژه دارد چرا که قشر دانشجو، فرهنگی و عموم مردمی که این امکان را ندارند برای دیدن هر فیلمی در سینما حضور بیابد با این کار یک اتفاق تازهای رخ خواهد داد.
نجفیزاده فعال سازی شبکههای اکران عمومی در تمام استانها را یکی از برنامههای این مرکز دانست و خاطرنشان کرد: با استقبال خوبی که پس از تجربه اکران در حدود ۵۰ دانشگاه معتبر کشور و برخی مساجد و مراکز فرهنگی در نقاط دور دست داشتهایم با طرح "سینمای خاموش" در حال راهاندازی شبکه اکران مردمی در تمام کشور است تا در شهرهای که حتی سالن سینمایی وجود ندارد علاقمندان بتوانند آثار تولید شده در سینمای ایران را ببینند.
مدیر مسئول موسسه سینمایی آفتاب عالم تاب رویکرد این موسسه را اولویت بخشیدن به اکران آثار مرتبط به انقلاب دانست و اذعان کرد: اکران عمومی آثار دفاع مقدس و انقلاب هدف ما در سراسر کشور است، برای اکران عمومی آثار دفاع مقدس و انقلاب که به دلیل نبود و کم بود امکانات و سالنهای نمایشی در نقاط دور افتاده کشور دیده نمیشوند با طرحی جدید در حال تلاش برای دیده شدن آنها هستیم.
وی در ادامه بیان کرد: برای معرفی هر اثر ابتدا یک اکران عمومی در سراسر کشور در قالب اکران مردمی در دانشگاهها، مساجد، مراکز فرهنگی و... انجام خواهیم داد که مردم بیشتر بتوانند از آثار تولید شده بهره ببرند.
نجفیزاده اکران این آثار را در این قالب طرحی جدید و نو عنوان کرد و گفت: تمام تلاشمان را برای اجرای کردن اکران در شهرها و روستاهای فاقد سینما و سالن نمایش خواهیم کرد، نام این طرح را سینمای خاموش گذاشتهایم. سینمای خاموش برای اکران آثار دفاع مقدس در شهرها و روستاهای فاقد سینماست.
مدیر مسئول موسسه سینمایی آفتاب عالم تاب ادامه داد: سینمای خاموش با این کار بار فرهنگی بزرگی را منتقل خواهد کرد چرا که فیلمهای مورد حمایت این موسسه در طرح سینمای خاموش اکران آثار فاخر سینمای انقلاب و دفاع مقدس است.
وی از شروع مراحل مقدماتی این پروژه خبر داد و گفت: برای محقق شدن این طرح به امکانات و تجهیزاتی نیازمند بودیم که برای ایجاد آن در حال رایزنی هستیم، ایجاد و شناسایی استعدادها در مراکز مختلف یکی از مهمترین برنامههای ماست که در حال انجام گیری است.
نجفیزاده در پایان گفت: امیدواریم با اجرایی شدن این برنامه در تمام نقاط ایران همه مردم بتوانند همزمان با سراسر کشور آثار سینمای را در سالنهای نمایش ببینند و این نباشد که اگر فیلمی در سینما اکران شد مردم فقط تیزهای تبلیغاتی تلویزیون مربوط به آن فیلم را ببینند.