امیر ملایری در گفت‌و‌گو با دفاع پرس:

امنیت امروز کشورمان فراتر از مرزها تامین می‌شود

امنیت امروز کشورمان فراتر از مرزها تامین می‌شود مشاور فرمانده نزاجا با بیان اینکه امروز امنیت‌مان در فراتر از مرزها تامین می‌شود، گفت: قدرت نظامی ما به قدری بالاست که می‌توانیم هر تهدیدی را فراتر از مرزها و در نطفه خفه کنیم.
کد خبر: ۲۱۲۸۱۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۹ - 13November 2016
امنیت امروز کشورمان فراتر از مرزها تامین می‌شودامیر سرتیپ دوم «محمد ملایری» مشاور فرمانده نیروی زمینی ارتش و مدیر آموزش دوره معارف جنگ شهید صیادشیرازی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس با اشاره به تهدیدات منطقه‌ای اظهار داشت: سعی‌مان بر این است تا بر اساس تاکتیک‌ها و فنون‌های نظامی خاص خودمان به مقابله با تهدیدات بپردازیم. یکی از تفاوت‌های اصولی ارتش ایران اسلامی با سایر ارتش‌های دنیا این است که در مرتبه‌ی نخست ارتش ولایتمدار است و زیر نظر فرمانده معظم کل قوا انجام وظیفه می‌کند.
 
وی آمیخته کردن اعتقادات مذهبی و تجربیات هشت سال دوران دفاع مقدس با تاکتیک‌های نظامی را مرتبه‌ی دیگری از تفاوت ارتش ایران با دیگر ارتش‌های جهان دانست.
 
امیر ملایری خاطرنشان کرد: بدین ترتیب سعی کرده‌ایم، فنون آموزشی خود را با توجه به مواردی که ذکر شد، تدوین بکنیم تا نسل آینده نیروهای مسلح، پرتوان‌تر و آماده‌تر از امروز باشد.
 
مشاور فرمانده نزاجا با اشاره به حضور چندی پیش نیروهای تیپ نوهد در سوریه اظهار داشت: تعدادی نیرو بر اساس نیاز به عنوان مستشار نظامی به سوریه اعزام شدند تا با بهره‌گیری از تجربیات نظامی و کماندویی در هر نقطه‌ای که لازم بود، هم قدرت نیروی زمینی ارتش را به رُخ داعش و جهانیان بکشند و هم از حریم ولایت دفاع کنند.
 
وی با بیان اینکه ارتش در هر نقطه‌ای که نیاز باشد، حضور می‌یابد، گفت: براساس تهدیدات و شرایط جغرافیایی و استراتژیک از فنون نظامی خود استفاده می‌کنیم و به آموزش نیروها می‌پردازیم.
 
امیر ملایری تصریح کرد: امروز با افتخار و اقتداری که در جامعه جهانی به دست آورده‌ایم و باتوجه به مشکلاتی که در کشورهای همسایه به خصوص در عراق و افغانستان وجود دارد، نیاز است که به فراتر از مرزها بیاندیشیم و امنیت ایران فراتر از مرزها تامین می‌شود.
 
مشاور فرمانده نزاجا در پایان گفت: تلاش ما بر این است که جنگ وارد کشور نشود و قدرت نظامی ما نیز به قدری بالا است که می‌توانیم هر تهدیدی را فراتر از مرزها و در نطفه خفه کنیم.
 
انتهای پیام/211
 
نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین