
به گزارش گروه سایر رسانه های
دفاع پرس،غلامرضا اردونی دوشنبه شب در همایش «رهبر کوچک» در طبس با اشاره به اقدام شهادت طلبانه شهید محمدحسین فهمیده دانش آموزی بسیجی افزود: امام خمینی(ره) در وصف این دانش آموز فرمودند «رهبر ما آن طفل 13 ساله ای بود که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم بزرگتر است با نارنجک خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم نمود و خود شربت شهادت را نوشید.»
وی افزود: این شهید والامقام شاخصه ها و ویژگی هایی داشت که امام(ره) او را رهبر نامیدند و ما باید در شناخت شهدا بیش از پیش تلاش کنیم.
وی بیان کرد: وظیفه شناسی، بصیرت و زمان شناسی سه ویژگی شهید حسین فهمیده بود.
وی ادامه داد: در آن زمان این شهید دانش آموز با درک وظیفه و شناخت امام، انقلاب و نیز شناخت دشمن انقلاب تحصیل را رها کرد و به جبهه های دفاع مقدس شتافت.
وی با بیان این که ما امروز در جهاد علمی و جهاد کبیر هستیم افزود: جنگ نرم به مراتب سخت تر از جنگ سختی است که هشت سال طول کشید.
اردونی اظهار کرد: بصیرت مانند قطب نماست و در فضاهای غبارآلود بصیرت است که انسان را از خطا و انحراف دور می کند.
وی با بیان این که درس و دفاع هر دو تکلیف هستند افزود: دفاع هویت و شاکله یک ملت را تشکیل می دهد و زیربنای فرهنگ است.
وی با اشاره به اردوهای راهیان نور دانش آموزان بیان کرد: نیاز است جوانان ما در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس حضور یابند و با روحیه و تفکر جهاد و شهادت بیش از پیش آشنا شوند.
مسئول بسیج دانش آموزی استان تقویت روحیه انقلابی و جهادی را از مطالبات و دغدغه های رهبری دانست و گفت: روحیه انقلابی به معنای سرزندگی، دفاع از انقلاب و ارزش های اسلامی است و با تندروی مغایرت دارد.
همچنین فرمانده سپاه ناحیه طبس در این همایش گفت: امیدواریم امروز دانش آموزان و جوانان ما با بصیرت، آگاهی و ولایت پذیری که دارند ادامه دهنده راه شهدا باشند.
سرهنگ رمضانعلی فرحبخش ثانی، جنگ نرم را نبردی علیه اعتقاد، ارزش ها و باور های جوانان دانست و تاکید کرد: دانش آموزان به عنوان افسران این جنگ باید به کسب علم و دانش بپردازند.
وی افزود: اگر امروز دانش آموزان ما در کلاس های درس با امنیت کامل می توانند کسب علم کنند به برکت رشادت ها و دلاورمردی های شهدای هشت سال دفاع مقدس به ویژه 36 هزار شهید دانش آموز است.
معاون مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی و مدیر آموزش پرورش طبس در همایش رهبر کوچک گفت: به مناسبت هفته بسیج در بیشتر مدارس شهرستان در مراسم صبحگاه و ساعت های آزاد دانش آموزان ویژه برنامه هایی به این مناسبت برگزار می کنند.
محمود جلالی افزود: مرحله اول اردوهای راهیان نور در سال تحصیلی جاری با موفقت انجام شد و مرحله دوم آن نیز برنامه ریزی شده است.
وی بیان کرد: آموزش و پرورش طبس برای برگزاری اردوهای راهیان نور در خراسان جنوبی آماده هرگونه پشتیبانی و همکاری است چرا که این اردوها مورد تاکید و تایید مقام معظم رهبری است.
منبع:ایرنا