به گزارش دفاع پرس از خراسان شمالی، امروز جلسه شورای علمی و برنامه ریزی دانشنامه استانی دفاع مقدس با حضور فرماندهان نظامی و مدیران دستگاه های اجرایی و تعدادی از استادان و پژوهشگران و پیشکسوتان دفاع مقدس برگزار شد.
سرهنگ پاسدار احیا محمد امیری مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در ابتدای جلسه با تسلیت ایام و اشاره به اهمیت موضوع دانشنامه دفاع مقدس استانی گفت: یکی از مهم ترین و ماندگار ترین کارهای در دست اقدام بنیاد حفظ آثار تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان است که تعدادی از مداخل جهت تهیه دانشنامه در موضوعات مختلف مانند: نظامی، فرهنگی ، جغرافیایی و... تهیه گردیده است.
وی افزود: تلاش کردیم تا از دستگاه ها و ارگانهای که به صورت مستقیم در جنگ حضور داشتند در این جلسه دعوت شود تا بتوانیم با همفکری و برنامه ریزی نسبت به تکمیل مداخل و سپس ارائه مقاله برای هر یک از مداخل داشته باشیم.
سردار مرتضوی فرمانده سپاه حضرت جواد الائمه (ع) خراسان شمالی در این جلسه گفت: محرز است آنچه امروز در مقابل ملت ما ایستاده است در نگاه اول دشمنان بزرگی هستند که در طول تاریخ مانند این ائتلاف رخ نداده است.
وی افزود: به حمد خداوند ما از این نعمت برخورداریم، داشتن دشمن بزرگ نعمت است که برای برخورد با این نعمت سه موضوع پیش می آید، دور اندیشی و آینده نگری، برنامه ریزی و طراحی و اقدام و عمل.
مرتضوی افزود: دو موضوع عامل موفقیت یک ملت هستند، دشمنان بزرگ و آرمان های بزرگ که ما در دفاع مقدس هر دو موضوع را توامان با هم داشتیم، مردم و مسئولین و رهبری نظام در این دو موضوع اتفاق نظر داشتند، مرکزیت نظام و پایین ترین لایه های جامعه همه در جهت تحقق آرمان ها راغب بودند که نتیجه پیروزی در دفاع مقدس بود.
وی با اشاره به اهمیت تدوین دانشنامه استانی دفاع مقدس افزود: باید تلاش کنیم که در این موضوع دچار انحراف نشویم، دچار خود شیفتگی نشویم اگر دچار این آفات شویم خروجی کار درست نخواهد بود، شناخت دشمن و شناخت آرمانهای انقلاب ما را برای نوشتن دایره المعارف دفاع مقدس کمک می کنند.
وی گفت: متاسفانه در گفتگوها و محاوره ها و نقل ها و فیلم ها دچار افراط و تفریط می شویم. برش کوتاهی از دفاع مقدس را بیان می کنیم حواسمان به دشمن نیست، دشمن را خیلی ضعیف نشان می دهیم و غفلت می کنیم، ما فشنگ نداشتیم و دشمن از 42 کشور دنیا پشتیبانی می شد.
وی افزود: نابرابری ها در جنگ باید در نوشتن دایره المعارف فراموش نشود، در هیچ مقطعی از جنگ نشد که ما توانمان با دشمن برابر یا بیشتر باشد و این موضوع از آغاز تا پایان جنگ بود.اثرات و برکات امروز دفاع مقدس به خاطر همین نابرابری ها بود، که اگر برابری بود که ایثار و گذشت مفهومی نداشت.
وی ادامه داد: 97 درصد جنگ 8 ساله توسط مردم اداره شد و باید تلاش کنیم تا در نگارش دایره المعارف دفاع مقدس از نقش مهم مردم غافل نباشیم.
انتهای پیام/