رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دیلم:
خانواده های شاهد و ایثارگر سرمایه های معنوی کشور هستند
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دیلم گفت: خانواده های شاهد و ایثارگر سرمایه های معنوی کشور هستند.

به گزارش
دفاع پرس از بوشهر، محمد دهدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دیلم در دیدار با خانواده معظم شهید والامقام «سید عبدالحمید حسینی زاده» و جانباز سرافراز «سید حسن موسوی» و جانباز متوفی «حسین حیدری لیراوی» اظهار داشت: امروز جامعه اسلامی و همه کسانی که در آن با آسایش و آرامش زندگی می کنند، مرهون خون پاک هزاران شهید و ایثارگرانی است که در دفاع از ارزش های اسلامی که از اهل بیت عصمت و طهارت (س) به ما ارث رسیده است، جانفشانی کردند.
وی افزود: تلاش همه ما در جهت خدمت به بازماندگان خانواده شهدا و خدمت به جانبازان و آزادگان و ایثارگران وظیفه اخلاقی، عرفی و دینی و البته کمترین کار ممکن است.
دهدار تصریح کرد: این خانواده ها مایه افتخار جامعه، میراث داران انقلاب اسلامی و سرمایه های معنوی کشور به شمار می روند و خدمت به آن ها افتخاری بسیار بزرگ محسوب می شود.
وی در پایان با بیان این که هرچه در راه تکریم خانواده های معظم شاهد و ایثارگر تلاش شود کم است، خاطر نشان کرد: خدمت به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران که در راه خدا از جان خویش خالصانه گذشتند کاری ارزشمند و با عبادت است.
لازم به ذکر است در پایان این دیدار با اهدا لوح سپاس از خانواده معظم شهید والامقام «سید عبدالحمید حسینی زاده» و جانباز سرافراز «سید حسن موسوی» و جانباز متوفی «حسین حیدری لیراوی» تجلیل شد.
انتهای پیام/