نگاهی به هلاکت 52 عضو ارشد منافقین در 10 شهریور 1392

ضربه‌ای مهلک تر از مرصاد

25 سال پس از عملیات مرصاد، منافقین ضربه مهلک دیگری را دریافت کردند. این بار گروهی موسوم به «فرزندان شهدای انتفاضه شعبانیه» به اردوگاه اشرف حمله کردند و 52 نفر از اعضای اصلی این گروه که 16 نفر از آنان از اعضای کادر مرکزی بودند را به هلاکت رساندند.
کد خبر: ۲۴۲۹۹
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۸ - 28July 2014

ضربه‌ای مهلک تر از مرصاد

به گزارش دفاع پرس، 25 سال پس از عملیات مرصاد، منافقین ضربه مهلک دیگری را دریافت کردند. این بار گروهی موسوم به «فرزندان شهدای انتفاضه شعبانیه» به اردوگاه اشرف حمله کردند و 52 نفر از اعضای اصلی این گروه که 16 نفر از آنان از اعضای کادر مرکزی بودند را به هلاکت رساندند.

این حمله روز یک شنبه 10 شهریور ماه سال 92 اتفاق افتاد و میشود گفت در نتیجه آن پرونده گروهک تروریستی منافقین یکسره شد.

زهره قائمی، مسئول منافقین در عراق و معاون مریم رجوی و گیتی گیوهچیان مسئول اطلاعات و عملیات منافقین از جمله کسانی هستند که در درگیری با مردم خشمگین عراق در پادگان اشرف به هلاکت رسیدهاند.

قائمی که از اعضای شورای مرکزی گروهک تروریستی منافقین به حساب میآمد، مسئول عملیات ترور سپهبد شهید علی صیاد شیرازی بود. اسامی سایر کشته شدههای منافقین در این عملیات به شرح زیر است:

خوش نویس مسئول طراحی و برنامه ریزی منافقین، نیکنام(استراتژیست منافقین)، سید احمدی(متخصص تخلیه تلفنی)، گیتی گیوهچیان، میترا باقرزاده، ژیلا طلوع، فاطمه کامیاب، مریم حسینی، مجید شیویاری، عظیم نارویی، رحمان منانی، حسن جباری، سعید اخوان، حسین رسولی، ناصر حبشی، علیاصغر مکانیک، علی محمودی، ابراهیم اسدی، مهدی فتحاللهنژاد، علیرضا خوشنویس، محمدرضا صفوی، حمید باطبی، احمد بوستانی، احمد وشاق، قاسم رضوانی، قباد سعیدپور، ناصر سرابی، حسین مدنی، اردشیر شریفیان، فریبرز شیخالاسلام، ذکریا پورمحمدی، یاسر حاجیان و حسن غلامپور.

کشتهشدگان پادگان اشرف هرکدام حداقل 10 پرونده ترور خونین در اوایل دهه 70 در ایران داشتهاند. زهره قائمی از محافظان مسعود رجوی و معاون مریم قجر عضدانلو (رجوی) بود که در شورای مرکزی این گروهک تروریستی نیز حضور داشت. وی پس از مجروح شدن طی یک درگیری در سال 2009 با هلیکوپتر به بیمارستان ارتش آمریکا در بغداد منتقل شده و تحت درمان قرار گرفته بود. پس از استقرار منافقین در کمپ لیبرتی، وی بههمراه تعدادی دیگر از اعضای فرقه رجوی در پادگان اشرف مستقر بود و مسئولیت این پادگان را بهعهده داشت. احمد وشاق از اعضای تیمهای ترور سازمان مجاهدین خلق در ابتدای دهه 60 بود که حداقل 3 ترور موفق در خیابانهای تهران داشته است. او در ابتدای دهه هفتاد در عملیات مروارید در کردستان عراق هم نقش مهمی داشته است. شاهدان عینی میگویند وشاق که مسئول آتشبار بوده است در یک ایست بازرسی تمام اعضای غیرنظامی یک مینیبوس را که شامل زن و کودک بودند با آتش کاتیوشا کشته است!

اردوگاه اشرف کجاست؟

اردوگاه اشرف در استان دیاله عراق قرار دارد و تا چندی قبل سه هزار نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین را در خود جای داده بود. گروهک تروریستی منافقین از دهه هشتاد پادگان نظامی اشرف در استان دیاله (57کیلومتری شمالشرق بغداد) را بهعنوان مقر خود برگزید. منافقین علاوه بر اقدامات تروریستی علیه ملت ایران با رژیم دیکتاتوری بعث، جنایتهای فراوانی نیز بر ضد ملت عراق مرتکب شد. یکی از این اقدامات نقش آفرینی منافقین در سرکوب انتفاضه شعبانیه بوده است.

 گفته میشود منافقین در انتفاضه شعبانیه در سال 1991به کشتار وسیعی از مردم عراق دست زده 25 هزار نفر را به قتل رساندند.22 سال بعد گروهی به نام فرزندان انتفاضه شعبانیه انتقام این کشتار را با به هلاکت 52 عضو سازمان منافقین گرفتند.

منافقین در عملیان انتفاضه چگونه کشته شدند؟

درباره نحوه عملیات فرزندان انتفاضه شعبانیه اطلاعات دقیقی از سوی این گروه منتشر نشده ولی با رجوع به اسناد سازمان منافقین می توان تصویری از به هلاکت رسیدن 52 عضو این سازمان را ترسیم کرد. همزمان با حمله به پادگان اشرف، شورای ملی مقاومت وابسته به سازمان منافقین با انتشار اطلاعیههایی نحوه درگیریها و خسارتهای وارد آمده را منتشر میکرد البته با توجه به شیوه منافقین این گزارشها همراه با اغراق و دروغهایی نیز همراه است.

در اولین اطلاعیه شورای موسوم به شورای ملی مقاومت در 10 شهریور 1392 آمده است: از نیمه شب گذشته یورش و شلیک مسلحانه برای قتل عام و گروگانگیری ساکنان اشرف آغاز شده است. شلیکهای پیاپی به ساکنان بی دفاع تا ساعت 6 بامداد هنوز ادامه دارد. از تعداد شهیدان و مجروحان اطلاعی در دست نیست.

در اطلاعیه شماره 22 آمده است: در جریان قتل عام بزرگ ساکنان اشرف در روز ۱۰شهریور (اول سپتامبر)، نیروهای سرکوبگر علاوه بر تفنگهای خودکار قبضه کوتاه و سلاحهای کمری مقدار زیادی خرجهای انفجاری فابریک پلاستیک با تایمر و نارنجکهای مختلف به همراه داشتند.

آنها برای ایجاد رعب و وحشت و برای به دست گرفتن کنترل محوطه اقدام تروریستی و جنایتکارانه خود، بسیاری از خودروها، کانتینرها و تانکرهای آب و درهای اتاقها را منفجر کردند.

این افراد به هنگام خروج از منطقه نیز شمار زیادی از اتاقها، بنگالها، چند خودروی بالابر، چند تانکر سوخت و خودروهای یخچالدار و دست کم ۸ خودروی لندکروز را منفجر کردند و به آتش کشیدند. دود غلیظ ناشی از انفجارات و آتش سوزیها تا ساعتها فضای اشرف را پوشانده بود. مواد انفجاری در پاره یی از اماکن و خودروها عمل نکرد و منفجر نشده باقی مانده است.

در اطلاعیه شماره 24 نیز آمده است: از ساعت 1 بعد از نیمه شب نیروهای مهاجم که از بغداد به اشرف منتقل شده بودند به پشت خاکریز شمالی خیابان100 منتقل شدند. این نقل و انتقال با ماکزیمم مخفی کاری همراه بود تا اینکه طرح لو نرود.

شواری موسوم به شورای ملی مقاومت در اطلاعیه شماره 24 ادعا کرده است: که ارگان عمل کننده از نیروی ویژه عملیاتی موسوم به سوآت بودند و به سلاحهای ویژه قبضه کوتاه مجهز بودند. علاوه بر این، آنها به کلت 9 میلیمتری نیز مسلح بودند.آنها با خود دستبندهای فلزی و تسمه یی به همراه داشتند. آنها به خوبی آموزش دیده بودند و برای این عملیات آمادگیهایی زیادی کسب کرده بودند.

نظر شما
پربیننده ها