قدردانی کمیته منطقهای حزب کنگره بمبئی از مواضع ایران در قبال مسلمانان روهینگیا
اعضای کمیته منطقهای حزب کنگره، بخش اقلیتها در بمبئی از پشتیبانی ایران از مسلمانان مظلوم روهینگیایی و نیز محکوم کردن کشتار مسلمان توسط دولت بی رحم میانمار تشکر و قدردانی کردند.
به گزارش گروه بین الملل
دفاع پرس، اعضای کمیته اقلیتهای منطقهای حزب کنگره، در شهر بمبئی با حضور در محل سرکنسولگری و دیدار با مسعود خالقی، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران از پشتیبانی ایران از مسلمانان مظلوم روهینگیایی و نیز محکوم کردن کشتار مسلمان توسط دولت بی رحم میانمار قدردانی کردند.
در این نشست سید فرحت اله، رئیس هماهنگی کمیته اقلیتهای حزب کنگره در بمبئی، اسلم خان، رئیس کمیته اقلیتها در جنوب بمبئی، شهاب الدین خان، رئیس کمیته اقلیتها در شمال بمبئی و ارشاد احمد خان، هماهنگ کننده رسانههای اجتماعی با مسعود خالقی، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتوگو کردند.
کمیته منطقهای حزب کنگره ضمن تشکر از حمایت و پشتیبانی دولت جمهوری اسلامی ایران از مسلمانان مظلوم میانمار، همبستگی و آمادگی خود را با دولت ایران برای سرکوب کردن هرگونه همکاری و فعالیتهای سیاسی ضد بشری و اسلامی اعلام کردند. اعضای شرکت کننده در این جلسه همچنین عدم تلاش دولت میانمار را در راستای کنترل فعالیتهایی علیه مسلمانان محکوم کردند.
سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در بمبئی در ابتدا ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان در این جلسه، گفت: این وظیفه انسانی ما است، حتی اگر آنان مسلمان نبودند، نیز دولت ایران چنین قدمی را در راه کمک به آنان برمیداشت.
وی به سخن اخیر دالایی لاما در این باره اشاره کرد که گفته بود «حتی اگر بودا زنده بود، به مسلمانان مظلوم روهینگیا کمک می کرد».
خالقی اقدام دولت میانمار را کاملاً غیرانسانی خوانده و گفت: اقدام نظامیان میانمار علیه مسلمانان روهینگیا و وحشیگری و جنایتی که علیه آنها اعمال شده مصداق بارز پاکسازی قومی و نسل کشی است.
وی در ادامه افزود: همانطور که میدانید امروز صبح در پی فشار جوامع بینالمللی و از جمله جمهوری اسلامی ایران، آنگ سان سوچی، سکوت خود را شکست و در این خصوص توضیحاتی داد که البته بسیار دیر و بسیار کم بود که گفت، آماده پذیرش و مذاکره با هیاتهایی است که خواهان رسیدگی به این موضوع و بازدید از منطقه هستند.
سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در بمبئی به موضوع سوء استفاده از موضوع تروریسم که امروزه به این مردم مظلوم اطلاق میشود، گفت: چگونه یک زن 50 تا 60 ساله و یا یک کودک میتواند تروریست باشد. اکنون زمان آن فرا رسیده است که جامعه بینالمللی به این موضوع رسیدگی کند و به ویژه کشورهایی نظیر هند که همواره در گذشته در صف اول دفاع از مظلومان بودهاند نسبت به این وضعیت اعتراض کنند.
اسلم خان، رئیس کمیته منطقهای شعبه جنوبی گفت: ما بسیار خوشحال هستیم و احساس میکنیم کسی از ما حمایت میکند.
خالقی ضمن تأکید بر سیاست و حمایت جمهوری اسلامی ایران از مسلمانان جهان صرفنظر از شیعه یا سنی بودن آنها ابتدای از انقلاب اسلامی سال 1979 آغاز شده است و به طور مثال میتوان به کمک دولت ایران به مناطق سنی نشین عراق، سوریه و یمن و همچنین دفاع بی قید و شرط از فلسطینیان که مسلمانان سنی مذهب هستند، به تعطیل کردن سفارت اسرائیل در ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و واگذاری آن به نمایندگان مردم فلسطین استفاده از کلمه رژیم اشغالگر قدس به جای اسرائیل در کشور اشاره کرد.
فرحت اله، رئیس هماهنگی منطقهای بمبئی، ضمن تشکر مجدد از حمایت دولت ایران از مظلومان گفت: ما به رهبری در جهان اسلام نیاز داریم که آن فقط به دست ایران میتواند باشد.
وی افزود: در آینده نزدیک اگر برنامهای بود به آنان اطلاع داده شود و آنها کاملاً آماده حمایت از دولت ایران هستند.
گفتنی است، قرار بود 10 نفر از اعضای این کمیته با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در بمبئی دیدار کنند که به دلیل شرکت آنها در تظاهرات به دستور سانجای نیروپام، رئیس حزب کنگره در بمبئی اعتراض به افزایش نرخ تورم و گرانی در بمبئی و حومه موفق به این دیدار نشدند.
انتهای پیام/ 221