در میان مجموعه ­های نظامی فاصله وجود ندارد و همه در یک جبهه هستند

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم گفت: تحقق این برنامه­ ها و مأموریت­ها با همکاری، همراهی و مساعدت همه سازمان­ها و نهادها و مسئولین محترم استانی امکان­پذیر است و تأکید کرد وظیفه حفظ آثار و نشر ارزشهای انقلاب و دفاع مقدس یک وظیفه همگانی است و همه اقشار مردم برای تحقق این مهم نقش دارند.
کد خبر: ۲۵۸۲
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵ - 31August 2013

در میان مجموعه ­های نظامی فاصله وجود ندارد و همه در یک جبهه هستند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، فرمانده انتظامی استان قم در دیدار با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش­های دفاع مقدس استان قم گفت: در میان مجموعه­ های نظامی تفاوت و فاصله وجود ندارد و همه مجموعه­ های نظامی در یک جبهه و سنگر در عرصه­ های مختلف دفاعی و اجتماعی در حال مقابله با دشمن هستند و فاصله ای بین نیروی انتظامی، سپاه، ارتش و بنیاد حفظ آثار وجود ندارد و همه درحال انجام یک رسالت هستند.


سردار کاظم مجتبایی تصریح کرد: روزی جنگ آشکار بود ولی درحال حاضر پیچیده­ تر شده و ما نیز باید دقیقتر و سنجیده ­تر عمل کنیم.


در ادامه نیز سرهنگ احمد حسینی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش­های دفاع مقدس استان ضمن تشکر از همکاری­ها و مساعدت­های فرمانده و کارکنان پرتلاش این نیرو به بحث پیرامون مسائل و موضوعات حفظ آثار و نشر ارزش­های دفاع مقدس از جمله موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، کارهای علمی پژوهی، جمع­ آوری اسناد و آثار، تاریخ شفاهی دفاع مقدس، تدریس درس آشنایی با دفاع مقدس دردانشگاه­ها و دیگر اولویت­های کاری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش­های دفاع مقدس پرداخت.


مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قم گفت: تحقق این برنامه­ ها و مأموریت­ها با همکاری، همراهی و مساعدت همه سازمان­ها و نهادها و مسئولین محترم استانی امکان­پذیر است  و تأکید کرد وظیفه حفظ آثار و نشر ارزشهای انقلاب و دفاع مقدس  یک وظیفه همگانی است و همه اقشار مردم برای تحقق این مهم نقش دارند.


سرهنگ حسینی افزود برنامه­ ریزی شده است تا به موازات ساخت بنای موزه کمیته ­های محتوایی و موزه آرایی نیز تشکیل و شروع به کار نمایند و تأکید بر آن است تا تمام زوایای انقلاب و دفاع مقدس و نقش همه اقشار در موزه متجلی گردد.


در این دیدار که صبح امروز در دفتر فرمانده انتظامی استان صورت گرفت سردار مجتبایی ضمن تأکید بر نقش روحانیت در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خاطرنشان کرد سعی شود نقش زنان در دفاع مقدس نیز مغفول نماند.

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین