دریادار سیاری خبر داد

ساخت بیمارستان در سواحل جنوب شرق مکران توسط نداجا/ حضور در اقیانوس اطلس

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه برای حضور در اقیانوس اطلس برنامه داریم، گفت: برخی از ناوهای نیروی دریایی به پهپاد و بالگرد و برخی فقط به پهپاد شناسایی مجهز است که به نوع ناوها و ماموریت‌هایشان بستگی دارد.
کد خبر: ۲۶۰۰۶
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۲ - 25August 2014

ساخت بیمارستان در سواحل جنوب شرق مکران توسط نداجا/ حضور در اقیانوس اطلس

به گزارش خبرنگار گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس، دریادار «حبیب الله سیاری» فرمانده نیروی دریایی ارتش شب گذشته در حاشیه مراسم بزرگداشت پزشکان پیشکسوت نداجا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ناوگروه سی یکم ما ناوشکن شهید دریابان بایندور است که بیشتر از یک ماه در مسئولیت حفظ امنیت خلیج عدن در حالت ماموریت قرار دارد و امنیت عبور و مرور کشتیهای تجاری نفتکش را بر عهده دارد.

وی افزود: متوسط ماموریت ناوگروههای ما بین سه ماه است، دیروز این ناوگروه در جیبوتی پهلو گرفت و به مدت سه روز در آن جا مستقر خواهد شد و بعد از آنجا جهت برقراری امنیت در باب المندب و دریای سرخ حاضر خواهد شد و بعد دوباره در خلیج عدن ماموریت خود را انجام میدهد که این برنامه پیش بینی شده را در محدوده زمانی مشخص شده اجرا میکند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: برای حضور در اقیانوس اطلس برنامه داریم و چون ما قصد داریم از طریق آفریقای جنوبی به این اقیانوس وارد شویم الان وضعیت جوی در اقیانوس هند جنوبی که در مسیر ما قرار دارد تا حدودی نامناسب است. به همین دلیل بخاطر رعایت مسائل و ایجاد شرایط بهتر منتظر هستیم که انشالله پس از مدتی که شرایط دریا و هوا بهتر شد این اقدام را صورت دهیم.

دریادار حبیب الله سیاری تصریح کرد: رزمایش ولایت 93 را انشالله در نیمه دوم سال در منطقه شرق تنگه هرمز و دریای عمان و شمال اقیانوس هند تا مدار 10 درجه اجرا خواهیم کرد.

وی افزود: اگر زیردریایی فاتح تا 7 آذر که ما قول دادیم کارش تمام شود، از این زیردریایی در رزمایش ولایت 93 استفاده میشود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: دزدان دریایی کما فی سابق در منطقه حضور دارند و تغییری که نسبت به سالیان گذشته انجام شده این است که تجهیزاتشان پیشرفتهتر و به روزتر شده یعنی از قایقهای تندرو و سلاحهای انفرادی و نیمه سنگین استفاده میکنند و حملاتشان هم بطور مستمر انجام میشود اما به هر صورت به غیر از ما و تیمهای تکاور نیروی دریایی که در خلیج عدن حضور دارند دیگر کشورها نیز جهت برقراری امنیت در مناطق خطر پذیر حضور دارند.

وی در این رابطه افزود: ما آمار داریم که روزانه بیش از 30 کشتی از سراسر جهان در خلیج عدن حضور دارند. این حضور به این جهت است که کشورها کشتیهای خود را از آنجا اسکورت کرده و امنیت را برقرار کنند و از منطقه خطر عبور بکنند. جمهوری اسلامی ایران نیز جهت برقراری امنیت کشتیهایش با اقتدار در این منطقه حضور دارد.

وی با بیان اینکه گاهی این سوال میشود که چرا دزدان دریایی دستگیر نمیشوند، اظهار کرد: اولا که اینها تعداد بسیار زیادی هستند دوما اگر اینها را دستگیر کنیم ضررش بیشتر از سودش است، چراکه الان ما 4 گروه را که قبلا دستگیر کردهایم و آوردهایم بلاتکلیف هستند و نمیدانیم در قبال آنان باید چه کاری انجام دهیم، زیرا در این رابطه یک خلاء قانونی برای برخورد با این افراد در جهان وجود دارد.

دریادار سیاری خاطرنشان کرد: اما اینکه امروز کشتیهای ما دزدیده نمیشوند، بیانگر حضور مقتدرانه نیروی دریایی در برقراری امنیت در خلیج عدن، باب المندب و قسمت جنوبی دریای سرخ میباشد چراکه نیروهای ما در این مناطق حضور فعال و شبانه روزی دارند.

وی افزود: سازماندهی ناوهای ما متفاوت است و بعضی از آنها هم به پهپاد و هم به بالگرد و برخی فقط به پهپاد شناسایی مجهز هستند که بستگی به نوع ناوها و ماموریتهایشان دارد.

امیر سیاری در ادامه با اشاره به سامانه بهداشت و درمان نیروی دریایی بیان کرد: این سامانه در چند سال گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است. ما در حال ساخت چند بیمارستان در سواحل جنوب شرق مکران هستیم و تجهیزات جدیدی را با طراحی و خلاقیت پزشکان نیروی دریایی در این رابطه داشتهایم.

نظر شما
پربیننده ها