وی افزود: برای تنظیم سند برنامه جامع استراتژیک، هفت کارگروه در چهار اردو تشکیل دادیم و در آخر جمع بندی این چهار اردو را مورد نقد و بررسی قرار دادیم؛ البته این برنامه باز است و میتوانیم با نظر اساتید هیئت علمی تغییراتی را در آن ایجاد کنیم؛ مبنای تدوین این سند، سند انتظار ابلاغ فرماندهی کل سپاه بود که بر این اساس دانشگاه ما به عنوان دانشگاه در تراز انقلاب اسلامی ایران باید در سه حوزه آموزش، پژوهش و تربیت دانشجوی انقلابی فعال باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در ادامه تاکید کرد: وظیفه ما فقط تربیت نیروی انسانی متخصص نیست، بلکه باید متعهد هم باشد؛ هدف ما در تدوین این برنامه فقط مسئله درمان نبوده، بلکه بر اساس رسالتی که داریم هدفمان تامین بهبود دسترسی بدون دغدغه پاسداران به خدمات سلامت بود.
وی ادامه داد: توجه به پدافند غیر عامل در حوزههای آموزشی، پژوهشی و سلامت با زیر ساختهای مناسب فیزیکی از اهداف اصلی سند جامع استراتژیک بوده و مسئله اقتصاد مقاومتی و توسعه و هدایت تحقیقات کاربردی مأموریت محور نیز در این سند پیشبینی شده است.
جلالی همچنین گفت: دانشگاه نیاز به تدوین دو سند دیگر به غیر از سند برنامه جامع استراتژیک دارد؛ اولین سند، نقشه راه دانشگاه در افق 20 ساله و دومین سند هم برنامه تعاملهای دانشگاه است که این دو سند نیاز به همفکری و مشارکت نخبگان و اعضای هیئت علمی دارد.
همچنین در این نشست از سند برنامه جامع استراتژیک رونمایی شد و از سه نفر از اعضای اتاق فکر این برنامه با اهدای لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/231