بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات- 327/ پزشکیان در گفتوگو با دفاع پرس:
مجلس حامی نیروهای مسلح و سپاه است

«مسعود پزشکیان» نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اخبار داخلی دفاع پرس اظهار داشت: امنیت لازمه پیشرفت هر کشوری در تمام زمینههاست و مهمترین عامل در به وجود آمدن امنیت، اقتدار و افزایش توان دفاعی است که در این رابطه نه تنها مجلس بلکه دولت و ملت حامی نیروهای مسلح و خواستار افزایش توان موشکی هستند.
وی با توجه به سخنان سخیف ترامپ مبنی بر تحریم سپاه اظهار داشت: سپاه برای کشور یک نهاد مقدس است که از ابتدای تشکیل تا به امروز حامی مظلوم بوده است؛ این نهاد متعلق به تمام مردم کشور است.
نایب رئس مجلس افزود: آمریکا کشور ما را تحریم خواهد کرد و ملت باید وحدت خود را حفظ کند؛ این وحدت و انسجام درونی اگر شکل بگیرد آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند؛ این حرفی است که حضرت امام فرمودند، انسجام درونی کشور ما باید قویتر از توان موشکی ما بشود.
انتهای پیام/ 151
لینک کپی شد
نظر شما
