وی افزود: الکساندر دومارانش رئیس سابق اطلاعات و امنیت فرانسه که از برجستهترین جاسوسهای جهانی به شمار میآید، حمله نظامی اتحاد جماهیر شوروی به افغانستان و حمله نظامی آمریکا به عراق را پیشبینی کرده بود. او در کتابی تحت عنوان «جنگ جهانی چهارم، دیپلماسی و جاسوسی در عصر خشونت» پیشبینی کرد که در آینده جنگ جهانی چهارم با سه مولفه جاسوسی، خشونت و دیپلماسی رخ خواهد داد.
کارشناس مسائل بینالملل ادامه داد: به نظر میرسد اکنون در جنگ جهانی چهارم قرار داریم و در این جنگ مقاومت اسلامی به پیروزی رسیده است.
عابدینی افزود: اهمیت آزادی بوکمال در جنگ جهانی چهارم همچون آزادی نرماندی در جنگ جهانی دوم است، به این معنا که همانطور که در آزادشدن نرماندی عملا ارتش آلمان هیتلری فروپاشید، در این مقطع زمانی هم آزادی بوکمال، ارتش مبتنی بر تفکر خشونت، جاسوسی و دیپلماسی را از بین برده است.
وی متذکر شد: در این جنگ سه قدرت بزرگ با یکدیگر همپیمان شدند و غرب به رهبری ایالت متحده، جناح ارتجاع منطقه به رهبری عربستان و جناح شرارتپیشگان هم به رهبری رژیم صهیونیستی 4 هدف را دنبال کردند؛ اهداف آنها نابودی اندیشه اسلام انقلابی، ایجاد خاورمیانه جدید، تجزیه کشورهای منطقه به کشورهای کوچک و تخریب چهره اسلام در افکار عمومی بینالمللی بود.
کارشناس مسائل بینالملل ادامه داد: ابزارهایی که قدرتهای بزرگ بکار گرفتند، بهرهگیری از اختلافهای مذهبی، فعال کردن گسلهای قومیتی و استفاده از نیروهای خشونتطلب بود.
عابدینی اضافه کرد: خوشبختانه وحدت اسلامی سبب جلوگیری از تجزیه کشورهای اسلامی میشود و نقشه کشورها و مرز میان کشورهای اسلامی بدون تغییر باقی خواهد ماند، بنابراین رژیم و تفکری که خشونت را اعمال میکرد، فروپاشید.