به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، بابک نوری بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در گفتوگویی درباره آثاری که در این دوره جشنواره فیلم فجر شرکت کرده بودند گفت: برخی فیلمها از نظر پروداکشن و جلوههای ویژه و بصری بسیار فوقالعاده بودند که نمونه آنها «به وقت شام» و «تنگه ابوقریب» بودند و حرف اول را در بین آثار جشنواره میزدند.
وی درباره برخی فیلم هایی که سر و صدای زیادی در طول سال از لحاظ رسانه ای داشتند اما در رقابت جشنواره نبودند اظهار کرد: در حیرتم و برای من جای سوال است که برخی فیلم ها در طول سال تبلیغات زیادی در زمان تولید داشتند اما در دوره سی و ششم جشنواره فیلم فجر حضور پیدا نکردند. از بسیاری همکاران می شنیدم که فیلم هایی در حال تولید دارند و قرار است به جشنواره برسانند اما اثری از آن ها در این رویداد نبود.
بازیگر «کلانتر» ادامه داد: دست اندرکاران جشنواره فیلم فجر می توانستند فیلم های بیشتری را در دوره سی و ششم بپذیرند اما این اتفاق نیفتاد. شاید سلیقه در انتخاب فیلم ها باعث شد تنها 22 فیلم برای این دوره شایسته دانسته شود.
نوری درباره مزیت جشنواره فیلم فجر و بستری که می توانست ایجاد کند توضیح داد: خوبی جشنواره این است که فیلم ها از سوی اهالی هنر، رسانه ها و مردم دیده می شوند. کاش فیلم های بیشتری در دوره سی و ششم جشنواره فیلم فجر پذیرفته می شدند، همچنین فیلم اولی هایی که در دوره های گذشته حضور داشتند در این دوره نبودند و دوست داشتم که آثار این فیلمسازان را هم ببینم.
وی با اعلام مخالفت صریح خود نسبت به حذف بخش فیلم اولی ها در دوره سی و ششم جشنواره فیلم فجر بیان کرد: بسیاری از فیلم اولی ها زحمات زیادی کشیدند و باید فیلم هایشان در جشنواره شرکت داده می شد تا دیده شوند. سینما نیاز به نیروهای جدید، فعال و کارآمد دارد و پیشکسوتان نیز همین اعتقاد را دارند که باید نیروهای جدید وارد شده، در کنار آن ها کار کنند و فیلم هایشان دیده شود.
بازیگر «گل یخ» خاطرنشان کرد: نیروهای جدید و جوان قطعا حرف هایی برای گفتن دارند همان گونه که در سال های گذشته فیلم اولی هایی حضور داشتند که حیرت انگیز بودند. به شخصه چرایی تعداد محدود فیلم اولی ها و حذف بخش فیلم اول در جشنواره سی و ششم فیلم فجر را متوجه نشدم.
منبع: میزان